dinsdag 27 oktober 2009

Komt een vrouw bij de dokter...


credits: template (altered)...Adi/kit...My sweet child by Amelie

De sinds half september altijd aanwezige zeurderige pijn in mijn zij is erger geworden. Sinds afgelopen vrijdag is het 'achtergrondspijntje' in een 'voorgrondspijn' veranderd. Dus toch maar weer een afspraak bij de dokter gemaakt. Weer niet bij mijn eigen dokter, want die is deze week natuurlijk weer op vakantie.:-/
De waarnemer heeft mijn verhaal weer aangehoord, en mijn buik weer bevoeld. Maar ook hij vond niets raars. Geen van mijn organen voelde vergroot aan. Als mijn lichaam een ontsteking van de appendix zou hebben ingekapseld, dan zou hij daar een verdikking moeten voelen. Voelde hij dus niet. Mijn buik voelde volkomen normaal aan.
Maar ja, waar komt die pijn dan vandaan? Hij had het er nog over dat er ook klieren in mijn buik zitten, die na een ontsteking op kunnen zetten en pijn kunnen geven. (net als de klieren in je hals, zeg maar). Maar dat zou dan na een tijdje minder moeten worden.... Ja, dok, maar bij mij wordt de pijn juist erger!! Toen kwam ie met een verhaal over een blaasontsteking zonder de klassieke klachten, zoals branderigheid bij het plassen. Dat heb ik een paar maanden geleden nog gehad en ik weet wel hoe dat voelt! Maar dat heb ik nu totaal niet. Maar ja, je weet nooit. Dus morgen ga ik weer een potje pies inleveren. Stel je voor dat het dat is, zeg! Een anti-biotica kuurtje en ik zou van het hele zootje af zijn! Nu hoop ik maar dat het dat is. Ik ben het zo zat! Ik baal er zo van als ik me niet lekker voel. En zo lang al! Bwlaahhhh!

Ik heb gister weer een nieuwe scrap gemaakt. Toevallig had ik een foto van een klimmende Jan, en ook eentje van mijzelf. Toevallig ook nog in eenzelfde soort klimrek. Leuk, toch? Hoe oud zou Jan daar zijn? Een jaar of 8? Ik schat mezelf op een jaar of 11. Zo sportief als we daar op die foto's stonden zijn we beiden totaal niet. Soepelheid zit niet in onze genen! Het zou me niks verbazen als we alleen maar geposeerd hebben voor deze foto's! ;-)

Geen opmerkingen: