woensdag 28 oktober 2009

Wat een gedoe!


credits hier

Nou...er gaat, geloof ik, iets mis! Vanmorgen mijn urine ingeleverd bij de assistente van weer een andere dokter. Ik kon na 1 uur bellen voor de uitslag. Maar toen ik belde was er nog niet naar gekeken door 'een' dokter. Ze zou dat vragen aan de assistent in opleiding bij wie ik al eerder was geweest. Hij zou me terugbellen.
En inderdaad, mijn mobieltje ging. Weer die assistente. Wanneer ik de afspraak met de uroloog had. Huh?? Uroloog?? Ja, dat stond in de computer, dat toen ik bij de EHBO was geweest op 9 oktober, dat er een afspraak bij de uroloog gemaakt zou zijn. Het woord uroloog hoorde ik van haar voor het eerst! :-) Ik zat toen bij de EHBO vanwege een eventuele blindendarmontsteking en niet vanwege een blaasontsteking!
Nu bleek mijn urine niet helemaal schoon te zijn, maar het was ook geen blaasonsteking. Of ik morgen maar een afspraak wilde maken bij de arts van gisteren en hem op het hart moest drukken dat hij de gegevens in de computer goed moest lezen.
Er keken nu teveel dokters naar. Tssss.
Nou, ik maak morgen wel een afspraak. Maar gewoon voor vrijdag bij die arts in opleiding. Tegen die tijd is de uitslag van het bloedonderzoek ook wel binnen. Mag ik hopen! Ik word hier best wel een tikkie kribbig van. Zo weet je toch niet waar je aan toe bent? En ik heb er al zo'n hekel aan om naar een dokter te moeten! En je ziet: niet voor niks!

Kom ik net thuis, blijken we geen stroom te hebben! Geen idee wat er gebeurd is. De aardlekschakelaar was op nul geklapt. En toen ik hem weer aanzette, ging de bel af! Die bel heb ik in geen jaren gehoord! :-) We hebben best een leuke bel. Zo'n muzikale met allemaal deuntjes. Maar ja, die was al heeeel lang kapot. Misschien is er vanmiddag iemand aan de deur geweest die hem ECHT heel goed heeft ingedrukt waardoor de stoppen doorsloegen! :-) Maar er lag niemand geëlektrocuteerd op de stoep. Dat gelukkig niet. Dat maakt zo'n rommel, hè? :-)

Nou, ik ga eens wat te eten maken. Ik denk lasagnette. Heb ik trek in. Mariska houdt daar niet van, maar dan eet ze maar een boterham. Ze is vandaag in Leiden. Ze is samen met Selwyn, een klasgenoot, onderzoek aan het doen in het laboratorium van de universiteit. Dat is voor hun profielwerkstuk. Ze doen onderzoek naar de absorptie van zonnestralen in zonnebrandmelk (of zoiets). Ik heb het vast helemaal fout, maar ik onthou dat soort dingen niet als ik het niet opschrijf. :-/ Ik word ook een dagje ouder! :-p Ben wel heel benieuwd hoe ze het gevonden heeft, zo'n dagje Leiden.
Dalijk vragen zodra ze thuis is!

Geen opmerkingen: