zondag 1 november 2009

Huh?? Een fistel??.....

Het was wel weer eens tijd voor een nieuw achtergrondje. T'is al volop herfst als ik zo de tuin in kijk. Er zit eigenlijk best nog veel blad aan de bomen en planten. Ik zie groen, geel, bruin. Het enige wat ik mis in de tuin is iets roods! Van de week maar eens op zoek naar een Japanse esdoorn. Daar maak ik wel een plekje voor.

Ik ben vrijdag nog naar de dokter geweest. :-) Mooi dat er een staat van iemand met mijn staat verwisseld was! Dat hadden ze doorgekregen van het ziekenhuis. Weer een slordigheidje van het 'Lange Land'! Ik bleek ineens een fistel te hebben tussen mijn anus en mijn urinebuis! Hahahaha. Nou, je mag komen controleren....nahhh, doe toch maar niet! ;-) Ik zou al een echo hebben gehad en de uroloog zou al ingeschakeld zijn. T'is wat, hè?
Maar goed, IK heb nog steeds last van mijn buik. Dus maandag ga ik een echo laten maken. Ik hoop maar dat er wat uit komt. Ik blijk wel wat bloed in mijn urine in te hebben, maar zelf zie ik dat niet. Dat kan afkomen van een niersteen. Dat hoop ik dan maar. Nou zeg...wie hoopt er nou op een niersteen. :-) Nou ja, als ik maar weet WAAR de klachten vandaan komen dan ben ik al blij. Als er niks uit de echo komt dan word ik doorgestuurd naar de maag-, darm- en leverarts. Dan gaat er verder gezocht worden. Wordt vervolgd.....

Vorige week maandag zijn mijn tante en oom op bezoek geweest. En ze brachten zo'n hele grote chrysantenplant mee. Die is nu helemaal uit. Zo mooi! Je ogen worden er gewoon naartoe getrokken. Ik voeg wel even een fotootje toe.



En wat is er deze week weer kapot gegaan... De auto bleek met een lekke band te staan, drie lampen in de kamer klapten uit elkaar en mijn horloge stond stil. Jan heeft de reserveband er onder gedaan, de lekke band ligt nog bij de buurman. Hij kijkt of hij echt lek is of alleen maar leeg. Hij heeft zo'n opblaasapparaat. Ik weet niet hoe dat heet in technische termen.
Mijn horloge was al tig jaar oud. Ik dacht dat er gewoon een nieuw batterijtje in moest, maar er bleek meer aan de hand te zijn. Nou ja, gelukkig had ik al met Mariska meegekeken toen zij op zoek was naar een nieuw horloge. Dus ik was er al snel uit welke ik wilde hebben. T'is een Pulsar geworden. Daar vind ik de wijzerplaten zo mooi van. T'is wel weer even wennen aan een andere. Hij voelt nog anders. Maar deze hoef ik niet met spuug aan mijn arm vast te plakken. :-) Deze zit gelijk goed en valt niet steeds naar beneden.
Ben benieuwd wat er deze week allemaal stuk gaat. Er gaat de laatste tijd zoveel stuk, dat valt gewoon op.
T'is al bijna 9 uur. Het huis is nog in diepe rust. Zelfs de pietjes hoor ik nog niet. Ik ga eens even een boterham eten. Prettige dag allemaal!

Geen opmerkingen: