zaterdag 21 november 2009

Ik kan weer magnetronnen!....


credits hier

Zo! Iedere vakantieganger is weer thuis gearriveerd. En zo te horen heeft iedereen het naar z'n zin gehad. Ik heb al honderden foto's bekeken, zowel van Egypte als Hawaii. De foto's van Egypte heb ik zelf maar even voor mijn moeder op het internet gezet. Wel pas na het verwijderen van de onscherpe foto's en die foto's waar een dikke vinger op stond. Ach ja, het luistert allemaal niet zo nauw.
Hier is de link naar de Egypte foto's voor degenen die mijn moeder kennen en de foto's alvast willen zien.

Jan en ik zijn vanmorgen een nieuwe combi-oven gaan halen. Toch maar weer dezelfde als ik al had. En nu maar hopen dat ie het langer doet dan 2½ jaar. We hebben er deze keer maar extra garantie bijgekocht. En ook de kleur is anders. Misschien helpt dat ook. ;-) Ik vind het zo jammer dat we geen grotere keuken hebben. Dan had ik zo'n Boretti gekocht. Maar helaas, we kunnen het niet kwijt. En om er nu voor te verhuizen....neuhhhh.
Ik ben wel blij dat ik nu weer een magnetrongedeelte heb. De afgelopen 22 jaar ben ik gewend dat ik pas vlak voor ik ga koken bepaal watvoor vlees we gaan eten. Hup, ff ontdooien in de magnetron en verder bereiden. Maar de afgelopen weken moest ik het dus de dag vantevoren al bedacht hebben EN het er al uit gehaald hebben. Nou, dat werkt niet bij mij. Hoe vaak ik al niet op een holletje naar de C1000 heb moeten gaan om nog even een paar lapjes te halen omdat ik het toch weer vergeten was....En de vriezer raakte al voller en voller! Tja, als je alleen maar alles erin doet en je haalt er amper wat uit. Maar gelukkig is dat nu voorbij. Jippie!
Mariska is nu een lekkere tulband aan het maken. Met abrikoosjes en rozijntjes erin. Jammie. Het ruikt hier nu al lekker. En de oven wordt zo gelijk ingewijd!

Geen opmerkingen: