woensdag 25 november 2009

Thierry, gefeliciteerd!


credits hier

Wat heb ik sinds zondag gedaan? Nou, maandag ben ik met Sylvia nogmaals naar het tuincentrum geweest. Zij had de kerstshow nog niet gezien en ik vond het helemaal niet erg om er weer naartoe te gaan. Ik had iets voor de kerst gezien wat ik van plan was toch maar te kopen. (Grote ballen met lichtjes erin voor op een soort van dienblad met spul erop.) Maar helaas: al uitverkocht! Nou ja, jammer dan. Ik had er waarschijnlijk toch geen plek voor. :-)

Neef Thierry is vandaag jarig. Hoera en Gefeliciteerd! Ik bleek een tijd geleden beloofd te hebben dat ie sloffen in de vorm van klompen zou krijgen. (had ik dus niet opgeschreven en was dat dus al prompt weer vergeten!) Maar leuk om kado te geven, dus gisteren zijn mijn moeder en ik naar Delft gesloft. Uiteraard ook nog even geluncht op het verwarmde terras van 'Willem van Oranje'. Een ciabatta met hete kip is daar om te smullen!
We zijn ook nog even naar de optiek geweest. Moeders wenst weer een nieuwe bril. Allerlei brillen heeft ze opgepast. Maar uiteraard kan ze nog lang niet slagen. Daar gaan nog wel wat maandjes overheen. Als het geen jaar gaat worden! ;-)

Vanmorgen ben ik druk bezig geweest met de sinterklaaskadootjes. Overal lag wat en het werd een beetje onoverzichtelijk. Ik heb maar even een lijstje gemaakt wie wat krijgt. Daarna het hele zooitje ingepakt. Nog een paar kadootjes kopen en dan ben ik klaar. Nou, klaar... da's niet helemaal waar. De gedichten zijn nog niet gedicht! En daar gaat altijd de meeste tijd in zitten! Maar ik wanhoop nog niet want ik heb nog anderhalve week. Moet lukken!

Vanmiddag ben ik weer naar de kapper geweest. Ik kan er weer even mee door. T'is weer herfst en dus ook op mijn hoofd. Het valt weer met bosjes uit! Ik ben gelijk maar weer begonnen met vitamine B. Dat helpt meestal wel snel. Ik wil natuurlijk niet kaal worden! Da's zo koud in de winter....

Nou, ik ga weer even wat doen. Ben onderhand bezig met een prutje voor bij de fusilli. Mariska lust geen pasta, dus die krijgt er apart rijst bij. Meestal ben ik niet zo aardig om dat te doen, hoor, maar ik ben in een vriendelijke stemming :-) Dus ze heeft mazzel. :-)

Geen opmerkingen: