dinsdag 15 december 2009

Bomen, taart en gezang....



Wat is er de afgelopen dagen allemaal gebeurd? Eens even kijken...
Vrijdag zijn Mariska en ik op zoek gegaan naar een kerstboom. De bomen waar de Praxis mee adverteerde waren lachertjes. Die kwamen tot onze navel. Wij wilden GROOT! Maar bij Groenrijk zijn we ook niet geslaagd. Ze hadden wel mooie bomen maar die waren 54.99! Uh, neuhhh.... Gaan we niet doen. Ik wil gewoon niet meer uitgeven dan 40 euro. Zelfs een maat kleiner was nog 42,99. De afgelopen 3 jaar zijn de bomen kleiner geworden en de prijs hoger. Dus we hebben de nepperd maar weer opgezet. Dan maar geen dennengeur. :-/

Zondagmiddag hebben we alvast de verjaardag gevierd van de kleine Joséphine. Vandaag is ze alweer 1 jaar oud! Wat is dat snel gegaan, zeg! Kijk maar op bovenstaande scrapkaart die ik gemaakt heb. Ze heeft voor het eerst van haar leventje taart geproefd. Nouuu, dat ging er wel in! Zelfs de stukken die in haar schoot waren gevallen werden nauwkeurig opgepeuzeld. Klik hier maar voor de foto's!
En zondagavond was het zover: Enjoy's kerstconcert! De boel was leuk versierd! Er hangen twee tv-schermen aan de wand en daar werden haardvuren op vertoond. Zag er gezellig en knus uit. Het begin van ons optreden was een beetje voorzichtig. Maar we kwamen al snel los. T'is altijd weer even spannend. Het publiek was in ieder geval tevreden. Vanmiddag gaan we het nog eens dunnetjes overdoen in een verzorgingshuis in Leidschendam.
Hier zijn de foto's:


En hier zijn de links naar twee filmpjes die ik op YouTube heb gezet.

Le Carillon de Vendome

Music, when soft voices die

Geen opmerkingen: