vrijdag 4 december 2009

Tringg, tringgg


credits hier

Hoe is het verder gegaan met de Tele2 vraag je je zeker af? Nou! *Zucht* Waar zal ik eens beginnen?
Via een emailtje kreeg ik een tip om de doorschakeling weer ongedaan te kunnen maken.
En dat lukte. Ik kon weer bellen! Nog steeds met het nummer van iemand anders (blijkt een 92 jarige vrouw te zijn) en nog steeds kreeg ik de telefoontjes die voor haar waren bestemd. Dus gisteren maar weer de klantenservice gebeld. Daar hoorde ik dat de zaak naar het hoofdkantoor was doorgesluist aangezien er een monteur bij moest komen. ( Bij het digitaal omzetten in een of ander centrale kast zijn er twee draadjes omgewisseld en dit blijkt door de KPN gedaan).
Tele2 wist niet wanneer de monteur het zou kunnen oplossen. We zouden binnen 24 uur gebeld worden. En inderdaad, vanmorgen werd er gebeld. De monteur zou wel eens maandag tijd kunnen hebben..... Intussen zouden zij een omschakeling maken van ons oude nummer naar mijn mobiele nummer. Dan ontving ik in ieder geval onze eigen telefoontjes weer. Nou prima, dat was zo gebeurd. Maar wat blijkt nou.... Nu komen onze eigen telefoontjes wel op die manier binnen, maar de telefoontjes van die oude mevrouw komen nog steeds binnen op onze vaste telefoon. Snap je het nog??? :-) Die mevrouw is nu dus helemaal van de buitenwereld afgesloten! Ut arme mens is er helemaal zenuwachtig door. Nu heb ik al geprobeerd om de doorschakeling op mijn mobiel te stoppen. Hij geeft aan dat dat is gelukt, maar uit de praktijk blijkt dat dat toch niet het geval is. Toen heeft Jan de klantenservice maar weer gebeld. Die zouden het weer opheffen, maar ook dat is volgens mij nog niet gelukt.
Intussen ben ik ook op mijn mobieltje gebeld door de KPN dat maandagmorgen de monteur langs komt. Ik vraag me wel af waarom ie nou hier langs komt en niet naar de centrale kast waar ie in eerste instantie de boel heeft verrampeneerd. Maar goed, als ie het voor elkaar kan krijgen dat alles weer bij het oude wordt, dan ben ik hem dankbaar. Dit is wel heel frustrerend, hoor!
Wordt waarschijnlijk wel weer vervolgd.....:-/

En? Zijn jullie allemaal klaar voor Sinterklaas? Ik wel! Al mijn gedichten zijn af, uitgeprint en opgeplakt. Alle boodschappen zijn gedaan. Banketletter, kruidnoten, (gevuld) speculaas, pepernoten, chocolaatjes....Lekker, lekker! Vanmiddag heb ik alvast een grote pan erwtensoep gemaakt. Lekker met rookworst en stokbrood erbij. Ik ben al helemaal 'in the mood'! Ik heb trouwens een hele leuke sinterklaas CD! Van VOF de Kunst. Die draai ik nu vaak. Is weer eens wat anders dan de 'Gouden Nachtegaaltjes'. Echt een aanrader voor mensen met nog jonge kinderen. Nee, eigenlijk voor iedereen! Of je nou 4 of 80 bent!
Nou, iedereen morgen een gezellige dag toegewenst! Maak er wat van!

Geen opmerkingen: