zondag 13 december 2009

Laptop kaduuk!


credits hier

Ik kwam vrijdag thuis van de markt en kwam voor een onaangename verrassing te staan. De laptop was uit! En hij ging ook niet meer aan! Eerst dacht ik dat Jan hem misschien uit had gezet, ('allemaal stroomverspilling', blabla), maar dat bleek niet zo te zijn. Kiwi kreeg daarna de schuld. Die zit er altijd op met haar dikke derrière. Misschien had zij weer het een en ander ingedrukt...( ja, weer vergeten de toddlertrap aan te zetten).
Maar ineens bedacht ik me dat het al twee keer eerder gebeurd was. Maar toen kreeg ik hem gewoon weer aan de praat. Nu dus niet. Hij neemt geen stroom. En ook via de accu kan ik hem niet opstarten. Jan heeft hem gisteren weggebracht. Ze hopen dat het door een defecte adapter komt. Die komt deze week binnen, dan kunnen ze het uitproberen. Is dat het niet, dan moet hij naar Hewlett-Packard. Zij mogen hem namelijk niet openmaken. Maar voorlopig ben ik hem kwijt. En dat is niet leuk!
Nu zit ik boven achter mijn gewone computer in Jan's kamertje tussen al zijn stapeltjes en rotzooitjes. Da's echt geen pretje! OVERAL waar je kijkt ligt wel wat. Je kunt de muis amper bewegen, want die ligt ingebouwd tussen de nieuwe omgeruilde externe schijf en twee adapters en een paar latjes hout (de nog onafgemaakte plint van Mariska's kamer!). Je kunt de stoel niet verrijden, want dan raak je stapels post, dozen met boeken en oude kranten van mei 2009. Je kunt je benen niet strekken want dan raak je verstrikt in allerlei kabeltjes. Dus ik zit hier muisstil te hopen op betere tijden.
Ik denk dat ik voorlopig mijn oude computer, die nu toch weer gemaakt is, maar beneden zet. Neemt wel meer plek in beslag, maar dat moet dan maar even. Hier wil ik niet zitten in ieder geval. Hier kan ik niet tegen! Hier word ik gek! Ik ga gelijk beneden alvast ruimte maken!
Prettige dag allemaal!

Geen opmerkingen: