zaterdag 19 december 2009

Over een bal en jaeger onderbroeken...


Sabina en Mariska...klaar voor het bal!


Mariska als engel in het kersttheaterstuk...

Jan was afgelopen donderdag tegen half 8 thuis, dus dat valt achteraf best mee! In ieder geval ruim op tijd om zijn chauffeurspet op te zetten. Hij was de klos om Mariska en nog 3 vriendinnen naar het kerstbal in Snowworld te rijden. Maar ze hebben het heel leuk gehad. In één zaaltje speelde een bandje met af en toe stijldansmuziek en in een andere zaal klonk er boem boem boem discomuziek. Niet echt Mariska's stijl. Ze heeft gelukkig nog wel een beetje kunnen stijldansen. Een haar onbekende jongen was haar komen halen want hij had via via gehoord dat zij dat kon. Kun je nagaan...het merendeel van de jeugd kan niet eens dansen! Te erg toch?
Het kersttheater is ook achter de rug. Het is vakantie!

Vanmiddag heb ik ook het laatste kerstconcert gehad. Na het vorige concert, afgelopen dinsdagmiddag in Leidschendam, kwam ik helemaal verkleumd thuis. Dinsdag was het voor stichting de Zonnebloem. En die hadden een kerk afgehuurd. Op zich niks mis mee, prima akoestiek, maar oh wat een KOU! Ze hadden daar de kachels veel te laat aangezet! De ouwetjes zaten zelfs gewoon met hun jas aan te klappergebitten. ( klapperTANDEN kun je het niet noemen, gna gna) :-) En wij stonden dus in onze dunne bloesjes. Vreselijk!
Dus vanmiddag was ik voorbereid! Dat zou me niet meer gebeuren! Ik had drie lagen kleding over elkaar aan, lange kniekousen en wollen inlegzolen in mijn schoenen! Ik had nog net geen Jaeger onderbroek aan! Stel je voor dat het weer in een koude kerk zou zijn! Maar niets was minder waar. Het was in een heerlijk warm bejaardentehuis. De akoestiek was... nou ja, zeg maar... gewoon niet aanwezig! Maar de mensen vonden het prachtig. Zij hebben genoten. En ik zat er lekker warmpjes bij. En ik heb nog prettig gezongen ook!

Geen opmerkingen: