donderdag 11 februari 2010

ABBA kleding gezocht!


credits:
paper...Dallien
sequins...Tsroka
fiber...Lencula
border...Raspberry Road
flowers...Carrie Krotine

Gisteren heb ik tussen neus en lippen door nog even een nieuwe externe schijf erbij gekocht. De andere was bijna vol. Op dit moment ben ik al mijn gegevens aan het overzetten. Ik zie dat dat nog zo'n 8 uur gaat duren, maar dat maakt niet uit. Dat doet ie op de achtergrond. Ik hoef er niet voor thuis te blijven. :-)
Ik ga zo naar Enjoy. Weer verder met de ABBA nummers. Uiteindelijk moeten ze uit het hoofd gezongen worden, dus dat wordt nog een hele klus. En we worden geacht om op te treden in kleding/schoenen uit de seventies. Poeh! Ik bewaar kleding best lang, maar zo lang ook weer niet. En trouwens, daar zou ik toch niet meer in passen! :-P
Dus een vraagje aan jullie: hebben jullie nog iets op zolder, in de kelder, in dozen of koffers wat ik zou kunnen lenen?? Joke??? Jij misschien?? Ik hoor dat jouw zolder volstaat met kledingzakken?? :-) Heeft iemand nog schoenen met plateauzolen maatje 38-39?? Broeken met flairpijpen?? Afghaanse hesjes?? Glimmende bloesjes?

Wat een sneeuw weer, hè? :-/ Jan heeft er gisteren 3½ uur over gedaan om in Heerhugowaard te komen! Wisselstoringen bij de Randstadrail, vertragingen met de treinen plus nog problemen met een deur. Daar werd ie niet blij van! En eigenwijs als ie is loopt ie alleen met een vrij dunne jas aan. Geen trui/vest, geen das, geen handschoenen....ach ja! T'is wel een bikkel, hoor!
Maar goed, ik ga eens opschieten.

1 opmerking:

Aart zei

sorry; was nooit into Abba en zeker niet in die kleding... hehehe anders had ik je alles gegeven wat ik had...