zondag 7 februari 2010

T'is weer uitverkoop!


credits:
kit.... Tout Simplement by Elodie



Ik had nog een foto op m'n schijf staan van Jan's familie. Leuke foto, alleen zooo jammer van dat rare boompje! Daar had de fotograaf (geen idee wie de foto genomen heeft) toch zeker wel even op moeten letten. Maar gelukkig hebben we Paint Shop Pro tot onze beschikking! Even flink klonen en plakken en voila...weg boompje! Perfect is het niet, maar altijd nog beter dan dat afleidende boompje.

Gisteren ben ik in de ochtend, iedereen sliep nog, vertrokken naar DenHaag Centrum. Er is overal uitverkoop en daar wil ik natuurlijk bij zijn! En bij V&D was het ook nog zo dat als je drie afgeprijsde dingen kocht dan kreeg je de goedkoopste gratis. Ik dacht dat me dat wel zou lukken, maar nee. Ik had wel al snel mijn oog laten vallen op een leuk vest. Ik heb wat met vesten! Ik heb er een stuk of 15 in de kast hangen! Dikke, dunne, korte, lange.... En nu dus weer eentje erbij! :-) Met 70% korting! Daar kun je dan heel blij van worden!
Maar ja, ik wilde DRIE dingen. Dus ik passen, en passen. Broeken, bloesjes, rokken. Van alles. Maar niks vond ik leuk genoeg. Dus het is gebleven bij dat ene vestje en een t-shirt dat niet eens in de uitverkoop was.
Ik heb ook nog leuke schoenen aangepast! Ook weer niet in de uitverkoop...:-/
Maar ze zaten heerlijk. En ze waren blauw! Dat zie je niet vaak.
Onderweg naar huis zat ik maar steeds aan die schoenen te denken. Ik had ze moeten kopen. Ik had er toen al spijt van. Dus volgende week ga ik weer terug om ze te halen.
Een vrouw kan niet genoeg schoenen hebben, toch? ;-)

Nou, ik ga maar eens wat doen. Dalijk is het weer tijd voor mijn rondje wandelen in het Balijbos. Ik ga meestal alleen want de rest van mijn gezinnetje zijn niet van die wandelaars. Deze keer gaat Mariska zomaar eens mee om een frisse neus te halen! Goh! Leuk!:-)
Jan zal wel in zijn hok blijven zitten met zijn stapeltjes paperassen. Daar voelt HIJ zich het beste bij, denk ik. :-/

Geen opmerkingen: