maandag 22 maart 2010


credits:
link pic: www.redbubble.com
elements....lynette/hanulienka/smg/subeth/bcs/fanfan

Wat als je de stad in gaat voor schoenen en een jas en je komt terug met allerlei tassen maar schoenen en een jas zitten daar niet in? Ben je dan wel of niet geslaagd?
Ik hou het toch maar op WEL geslaagd. :-) Mariska en ik hebben de afgelopen godganse zaterdag weer doorgebracht in de Haagsche binnenstad. Winkel in, winkel uit. Paskamer in, paskamer uit. Ze heeft weer van alles op de kop getikt. In boetiekjes is ze geslaagd voor dingen die afgeprijsd waren. En in de gewone winkels zoals Hennes en V&D voor dingen die gewoon leuk waren en niet te duur. Tja, dat heb je nou eenmaal als arme teenager: een beperkt budget! Maar het doet een moeders hart goed te zien dat ze zich weet te redden met de middelen die ze heeft. Geen verspilling en er toch leuk uitzien! Goed zo, Maris!

Er waren trouwens geen problemen met het nieuwe modem. Jan kreeg hem zonder ge-etter aan de praat. Gelukkig maar! Veel veranderd is er eigenlijk niet. Alleen de kleur van ut kastje. We merken niets van een (nog) sneller internet. Maar daar hadden we toch al geen klachten over....

Gisteren hebben Mariska en ik eerst een rondje Balijbos gewandeld voor we bij mijn moeder thee gingen drinken. T'was zo lekker weer! Lentetje, hoor!
's Middags kwamen mijn zus en zwager en nichtje Roxanne en Joséphientje ook. Roxanne vroeg me of ik dit keer ook weer een kaartje voor de geboorte van haar tweede kindje wilde maken. Tuurlijk wil ik dat! De baby komt al in Juni, dus dat schiet al aardig op. Het nieuwe geboortekaartje zal in de trant van Joséphine's kaartje zijn, maar dan weer net even anders! Maar ik ga natuurlijk nog niets verklappen. :-P

's Avonds had ik, samen met nog 9 koorleden, onze eerste oefenavond voor de scratch van 'Les Miserables'. En ik moet zeggen: we zijn aardig opgeschoten! Lenie en Elvira zingen de alt partij, dus zij hadden het wel moeilijker dan wij. Zij moesten opboksen tegen ons stemgeluid! Maar dat deden ze prima. Franca heeft ons begeleid op een keyboard. Zij is de enige die dat kan van ons clubje. Maar dat werkt wel prettig.
Ze kon het heel precies aangeven allemaal. En wat zijn het toch een mooie nummers! Mijn favoriet is op dit moment toch wel 'Empty chairs at empty tables'. Om kippenvel van te krijgen!

Geen opmerkingen: