donderdag 18 maart 2010

Van alles wat.....


credits hier

T'is wat. De mensheid wordt hoe langer hoe gekker. Weer een kind zomaar vermist en vermoord. Milly Boele mocht maar 12 jaar worden. Te erg toch? Hoe komt het toch dat sommige mensen doordraaien? Er gaat iets goed mis in deze wereld. Maar wat kun je eraan doen? Ik heb mijn mobiele nummer in ieder geval maar opgegeven voor Amber Alert. Da's dan mijn kleine bijdrage.

Het was een druk dagje. Vanmorgen ben ik natuurlijk weer naar het koor geweest. We hebben een hoop nummers doorgezongen voor een optreden in april in een verzorgingstehuis. Ook wel weer eens fijn om even geen Abba te zingen. Hoewel dat best leuk was, hoor. Maar nu even weer wat anders.
We doen met een stuk of 11 koorleden mee aan een nieuw project, Zing Je Rijk, genaamd. We studeren dan nummers in uit de musical 'Les Miserables'. Bij Enjoy zingen we daar ook al een medley uit en dit wordt nu aangevuld met nog een aantal nieuwe nummers. Nou, probeer maar eens een oefenmiddag te organiseren met zoveel mensen... Gaat niet! Dan kan de een niet, dan kan de ander niet. We wijken nu dus maar uit naar de avond. En zondagavond is de eerste keer. Ik heb er weer zin in. Zingen is leuk! :-)

Daarna heb ik boodschappen gedaan, gegeten en hup, in de auto gesprongen om naar het tuincentrum te gaan. Daar op mijn gemakje rondgekeken. Violen ingeslagen. 120 Liter potgrond in mijn kar gekiept, en een stuk drijfhout gekocht. En nu zal je denken: wat moet zij nou weer met een stuk drijfhout? Op tv hadden ze er een hele leuke tafeldecoratie mee gemaakt. Compleet met veertjes en glaasjes met tulpjes. Perfect voor de paastafel! Dus zoiets ga ik ook maken!

Daarna was het tijd voor mijn tijd bij de pedicure. Het ziet er weer netjes uit allemaal. Ze heeft me nog wel een complex aan zitten te praten. Nu vindt ze weer dat ik zwevende tenen heb! :-) Ja, dahag! Dat kan er ook nog wel bij! Ik ben juist uiterst nuchter en sta met beide benen EN tenen muurvast op de grond! Ammehoela met haar zwevende tenen! :-P

Toen nog even een kopje thee wezen halen bij mijn moeder, want zij woont er vlak bij. Daar bleek in de morgen een inval in de flat geweest te zijn bij een van haar buren. Ook een hennepkwekerij! Nou, een kleintje. Alleen voor medische doeleinden....Jaaaaja! ;-)

Thuisgekomen ben ik gelijk de tuin in gedoken. T'is ook zulk lekker zacht weer! De violen staan nu in potten. En de stoelen en de tafel zijn ook alvast schoongemaakt met het oog op het komende buitenzitweer. Ja, toch? De lente komt er toch aan?? Vandaar dus ook bovenstaande scrap!

Geen opmerkingen: