vrijdag 9 april 2010

Chicago!



T'is een wonder dat ik me zo uitgerust voel. Ik heb me toch liggen dromen vannacht! Van de hak op de tak. Maar achteraf gezien kan ik de meeste dingen wel plaatsen. Ik vind dat altijd wel grappig. Gelukkig droom ik zelden eng. Dat gebeurt eigenlijk alleen als ik op mijn rug slaap. In ieder geval ben ik nu klaarwakker en fit als een hoentje. En kijk het zonnetje maar eens schijnen.
Gisteravond zijn Mariska en ik naar de musical 'Chicago' geweest. Da's nog eens een goed geoliede show! De dansers waren spatgelijk en vloeiend. Heerlijk om naar te kijken. Jammer dat de zang soms een beetje onverstaanbaar was. De hoofdrollen waren voor Joke de Kruyf, Mariska van Kolck, Thom Hoffman, Doris Baaten en Peter Lusse.
We hebben een leuke avond gehad! Dit was alweer de laatste voorstelling die we dit seizoen gaan zien. Jammer! Nu maar wachten op de nieuwe theatergids....:-)
Vanavond gaat mijn moeder naar Mary Poppins. Ik denk dat het de try-outs zijn, want officieel is de première nog niet geweest. Ben benieuwd hoe ze het gaat vinden.
Ben zo benieuwd of deze productie precies hetzelfde is als die we in New York gezien hebben. Ik heb haar gezegd waar ze op moet letten.
Nou, ik ga opschieten. Vanochtend ga ik naar de markt en vanmiddag komt mijn tante thee drinken. Doeiiii

Geen opmerkingen: