donderdag 8 april 2010

Stem op mij! :-)


credits hier

Goeiemorgen allemaal! T'was net spitsuur op de trap. Jan ging naar zijn werk, Mariska ging naar beneden om te ontbijten, Kiwi kwam van de kattenbak af en het restant van de steentjes die aan haar pootjes bleven plakken rikketikten van de trap af, Cloortje ging net naar boven en ik moest er ook nog eens langs. Dat komt niet vaak voor dat iedereen tegelijkertijd op is.
Mariska, het arme kind, zit weer in haar schoolexamenweek. Leren, leren, leren en maar weinig lol. Maar ze heeft wel wat om naar uit te kijken. Vanavond gaan we saampjes naar de musical 'Chicago'. Vrijdag is ze de hele dag lekker vrij. En zaterdag heeft ze een feestje. Een vriendin is jarig.

Het stemmen voor de 'Love Dublin' wedstrijd is begonnen! En het gaat weer heerlijk oneerlijk. Het komt er op neer dat alleen degene met de meeste facebook vriendjes een kans krijgt om in de finale te komen. En dat zal ik niet zijn, want ik heb maar 7 vriendjes daar. :-) Het gaat er dus weer niet om wat je kan, maar wie je kent. Jammer toch! Maar goed, voor wie een account op facebook heeft en mij wil helpen: wordt even fan van Best Western Premier Academy Plaza Hotel en stem op mij! Daarna kun je weer ont'fan'nen, hoor. :-) Ik heb 'al' 7 stemmen! :-).....

Gisteren heb ik met m'n theevisite in de tuin kunnen zitten. Het was zo lekker weer! Hier is nog een fotootje van kleine Joséphine. T'is zo'n lekker droedeltje. Ik had nog zo'n plastic stoeltje in de schuur staan om op te zitten, maar ze liep er meer mee rond te slepen dan dat ze haar geluierde kontje erop parkeerde. Zitten is niet aan haar besteed. Lopen, lopen, lopen wel! :-)
De tweede komt in Juni. Het geboortekaartje is al bijna klaar. Ik vind het ook weer heel schattig geworden.



Maar ik ga opschieten! Ik ga zo naar het koor!
De groetjes en een prettige, hopelijk zonnige!, dag toegewenst.

Geen opmerkingen: