zondag 9 mei 2010

Eieren eten en schatzoeken....


credits hier

T'is moederdag! Hebben jullie je moederdagontbijtje al achter jullie kiezen? Ik wel. Ik had gisteravond al een lijstje neergelegd met wat ik wilde eten. EN ik had natuurlijk de laatste dagen al elke dag verteld dat er een ontbijtje klaargemaakt moest worden. Doe ik dat niet, dan krijg ik ook niks. Pfff. Maar het was lekker allemaal. Ik hoorde dit keer geen discussies vanuit de keuken komen over welk zoutvaatje bij het eitje geserveerd moest worden, dus... ;-)
Van Mariska kreeg ik nog een kadootje: een nieuwe strijkplankhoes. Nou, die was wel aan vernieuwing toe! Misschien ga ik nu strijken weer leuk vinden! Naaahhh, denk het niet. :-)

Laatst was er toch een wedstrijd op facebook, waar ik een week Dublin kon winnen in mijn favoriete hotel Academy Plaza? Die week heb ik niet gewonnen, helaas. Maar afgelopen week organiseerde het hotel weer een prijsvraag. Een treasure hunt. (schatzoeken!). Je kreeg elke avond een vraag op en daar moest je van het antwoord weer een letter onthouden. Die letters moest je uiteindelijk door elkaar husselen en dan had je een locatie waar de schat begraven zou zijn. Nou, zeg! Laat ik nu wel een prijs gewonnen hebben! Eén gratis overnachting in het hotel! LEUK! Ik krijg de voucher toegestuurd. Ik hoop niet dat er voorwaarden aan verbonden zijn. Of dat het om een overnachting in een één-persoonskamer is ofzo... :-/ Ik ben benieuwd!
Eerst maar eens op vakantie in de zomer. Als die aswolk maar niet boven ons hoofd komt te hangen!

Geen opmerkingen: