dinsdag 18 mei 2010

Georgia on my mind...



Vanmorgen heb ik mijn engels weer eens kunnen oefenen! Aart en Renee hebben met het vliegtuig vanuit Georgia/ Amerika de aswolk kunnen omzeilen en zijn nu bezig met een welverdiende vakantie. Ze zijn eerst op bezoek geweest bij vrienden in Zweden en nu 'doen' ze Nederland. T'is alweer een jaar of drie geleden dat ik ze zag, dus ik vond het erg leuk dat ze ook bij mij langs kwamen! Aart voelt zich een beetje ontheemd. Hij woont al 8 jaar in Amerika en begint zich nu voor het eerst een toerist in Holland te voelen. Oh oh, als ie maar niet gaat 'veramerikaniseren'! In ieder geval doet ie zich de laatste dagen te goed aan onze lekkernijen: bruine boterhammen, oude kaas, rosbief, haring, frikandellen....Die dingen mist hij wel in Amerika. Terwijl Renee juist weer onze zaanse mayonaise helemaal lekker vindt.
Ik denk dat ze nog wel flink boodschappen gaan doen voor ze volgende week weer naar huis vliegen...Eerst staan er nog een aantal familiebezoeken op de planning.
Anderhalve week in Nederland is ook maar zo kort! Ik hoor naderhand wel van Aart wat ze nog hebben gedaan in een van onze regelmatige chatsessies. Kan ik gelijk de foto's bekijken die ze gemaakt hebben....:-)
Aart en Renee: Bedankt voor jullie bezoek, t'was leuk, en ik wens jullie nog een prettige week toe!

Geen opmerkingen: