donderdag 13 mei 2010

Hemelvaartsdag


credits hier

Jeetje, t'is al bijna half 11 en ik zit hier nog steeds niks te doen op deze grijze Hemelvaartsdag! Ja, ok, ik zit dit nu te schrijven op mijn blog, dus ik doe blijkbaar toch nog wel iets... Op de achtergrond staat 'Koffietijd' aan. Wat een vervelend gekakel als je niet echt zit te luisteren! Eigenlijk ook als je wél zit te luisteren! Iedereen hoort zichzelf graag praten en praten dus 'gezellig' door elkaar. Wie de luidste stem heeft wint. Hihihi, eigenlijk net als op verjaardagen, nu ik erover nadenk! :-)

Gisteren had ik een onderhoudsdag. Soms moet dat eens even gebeuren. De lade van de wasmachine weer eens uitgebaggerd. Ook het gat waar die la inschuift uitgemest. De pompafvoer los gehaald en schoongemaakt. De deur schoongemaakt.
Ook de afwasmachine kreeg een beurt. Filters schoongemaakt enzo. De waterketel is weer ontkalkt. Zo ook de strijkbout. Hmm, die strijkbout. Misschien ook maar eens gaan denken aan een nieuwe. Een snoer met tape eromheen lijkt me niet echt het toppunt van veiligheid. Maar ja, zo vaak wordt ie ook weer niet gebruikt... ;-)
Ik doe wel rubberen zolen aan als ik ooit weer eens ga strijken!

Ik ga toch maar eens wat doen. Mijn haar kleuren bijvoorbeeld. Morgen heb ik een afspraak bij de Kinki. Kijken wat het kappertje deze keer voor me kan doen. Altijd weer een beetje spannend want je weet nooit hoe je ervan daan komt!

Geen opmerkingen: