zondag 2 mei 2010

Over stappers en bouten...


credits: collab kit Twinnie

Schoenen en Jan...gaat dat samen? Hij heeft schoenen zat. Zelfs nog schoenen die hij nog nooit gedragen heeft. Zoals een paar hippe open sandalen.(Om te voorkomen dat ie winterschoenen met sokken onder een korte broek draagt!). Ook heeft ie nog winterlaarzen. Van die enkellaarzen, je kent ze wel. En wat hebben we niet een koude winter achter de rug! Maar nee, vooral niet aandoen. De prijskaartjes hangen er nog aan. Als hij schoenen draagt, dan draagt ie maar één paar. Elke dag, jaar in jaar uit. Van afwisseling heeft ie nog nooit gehoord. En je kunt praten wat je wilt, hij blijft op die schoenen rondsjokken. Inmiddels vielen de gaten erin, dus het werd de hoogste tijd dat ie weer eens mee de stad in ging. Dat hebben we gisterochtend gedaan. Winkel in, winkel uit. En we zijn geslaagd! Drie paar zelfs! Twee paar redelijk sportieve en een paar nette voor onder een pak. Dus mocht je hem tegenkomen, prijs zijn nieuwe stappertjes dan de hemel in! Nu moet ik hem nog naar de kapper zien te krijgen....Ut kan even duren! :-/

Gistermiddag heeft hij besteed aan het ophangen der vlaggenstokhouder. Ook een verhaal apart. :-) Het uitzoeken van 4 schroeven nam al bijna een middag in beslag. En de schroeven werden uiteindelijk nog bouten ook. Ik weet niet wat hij dacht dat aan de vlaggenstok opgehangen zou worden, maar geen olifant ofzo. Maar dat KAN nu in ieder geval wel! En oh, wat hebben we toch een goeie spullen. Tip voor zijn verjaardag: een trap! Eentje die niet wiebelt. Eentje waar geen speling inzit. Gewoon een goeie en veilige trap! Drie of vier treden en een plateau... T'is maar een idee! :-)
Maar goed, de vlag kan uit! We zijn er klaar voor. Nu maar hopen dat Mariska slaagt dit jaar. Dat gaat lukken, we denken van wel. Maar wee haar gebeente als dat niet zo is! :-) Dan schroef ik persoonlijk die houder weer van de buitenmuur!

Geen opmerkingen: