dinsdag 11 mei 2010

Weer een kaartje af!


credits hier

Gistermiddag ben ik, samen met Patricia, weer druk bezig geweest met de tekst voor op de uitnodigingen voor het diamanten huwelijksfeest van haar ouders. Zestig jaar getrouwd! Waar kom je dat nog tegen? Ik vind het een hele prestatie, hoor! En zo op de foto's te zien zijn het zulke lieve mensen. Echte tortelduifjes. Heel bijzonder! :-) Maar de kaartjes zijn geprint, gevouwen en gesneden. En inmiddels op de bus. Hopla! Weer een karweitje af. Patricia bracht nog een enorm mooie bos bloemen voor me mee met een bedankkaartje eraan. Heel lief!

Nu maar wachten op de bevalling van nichtje Roxanne. Dan moeten de geboortekaartjes geprint worden. En het gaat al opschieten. Half juni is ze uitgerekend. Altijd weer spannend. Hoewel het wel minder spannend aanvoelt als toen Joséphientje geboren moest worden. Toen was het nog nieuw in de familie. Na 19 jaar weer zo'n kleintje...
Maar ja, alles went. :-) Inmiddels is madammetje al weer 17 maanden en stapt parmantig in het rond op haar dribbelbeentjes. De tijd gaat zo snel!

Geen opmerkingen: