zondag 30 mei 2010

Zwaar, zwaar leven.....


credits:
papers...Patscrap/Jayaprem
lace....Valerie Randall
pearls.....Monika69
diamond overlay...Bel Vidotti
pic...Alma Tadema

De examens zijn achter de rug, jippie-a-jee! En dat moest vrijdagavond gevierd worden natuurlijk! Laat in de avond, toen Jan en ik terugkwamen van visite, zat de hele woonkamer vol met jeugd. De zoete geur van popcorn kwam ons al tegemoet toen we binnenkwamen. Een hoop gekakel, gelach en muziek. Dan zag ik de een naar de computer lopen om een Youtube filmpje aan te klikken, dan weer de ander. Soms barstten ze in gezang uit. Ik moest lachen toen ze Brigitte Kaandorps lied ‘Ik heb zo’n zwaaar, zwaaar leven’ inzetten.
En gosj, ja, wat hebben ze toch een zwaar leven! :-)
Maar goed, nu is het afwachten tot 17 juni. Dan hoort Mariska of ze geslaagd is of niet. We denken van wel!

Gisteren zijn we de stad in geweest. Schoenen met sleehakken zijn nu weer helemaal in, dus heeft ze er een paar gekocht die ze al lang op het oog had. Jeetje, wat een hoge dingen. Nu kijkt ze helemaal boven me uit! Verder heeft ze nog een strapless jurk gekocht, die ze blijkbaar ook als rok kan dragen. Multifunctioneel dus! Een beetje een flowerpowerding. Komt goed bij haar flowerpowerschoenen.

Laat in de middag kwam Suzanne, uit het noorden des lands, nog even op bezoek. Ze moest toch in Zoetermeer zijn, dus kwam ze gelijk nog even langs. Gezellig! Ze zit momenteel in een moeilijke periode in haar leven, maar ondanks dat probeert ze de moed erin te houden. En ik weet zeker, Suzanne, dat je dat gaat lukken! Alles komt uiteindelijk altijd goed!

En hebben jullie nog gekeken naar het Songfestival? Maris en ik zijn er echt voor gaan zitten. Onze voorkeur ging uit naar Spanje, Cyprus, Griekenland, Turkije, Ierland en BelgiĆ«. Tijdens de puntentelling ben ik dus weer in slaap gevallen. Duitsland bleek gewonnen te hebben. Nou ja. Heeft op ons geen indruk gemaakt in ieder geval….

Geen opmerkingen: