dinsdag 29 juni 2010

Op kraambezoek en printwerk....







Vanmiddag ben ik op kraambezoek geweest. En wat is het toch heerlijk om naar zo'n lief hoofdje te staren. Alles aan Gina is zoooo klein! Klein koppetje, kleine handjes, hele kleine voetjes. Zo schattig, zo lief en zo rustig! Zo te zien een heel relaxed kindje. Ach ja, t'is een kreeftje, hè! ;-) Die maken zich niet zo druk. :-)
Ik heb haar een hele tijd vast gehouden ( ik voel nu nog de spieren in mijn bovenarm) en ik zou uren naar haar hebben kunnen kijken. T'is toch een wonder, hoor. Alles erop en eraan. Prachtig!
Boven alvast een paar foto's. De eerste is van gisteren. Nog maar net geboren. De tweede is van vanmiddag, 1 dag oud. En de derde is Joséphine. Wat een beauty is dat toch. Ik zit te popelen om wat foto's te scrappen, maar ik kom er niet toe op het moment.

Vanavond ben ik weer bezig geweest met de oorkonde van de HERMES profielprijs 2010.
De oudleerlingenvereniging van Jan's oude school 'Sorghvliet' reikt elk jaar een prijs uit voor het beste profielwerkstuk van het jaar. En aangezien ik vorig jaar de oorkonde heb ontworpen moet ik zorgen dat de naam van de winnaar en de titel van het werkstuk erop komt te staan en uitgeprint wordt. Dat wordt dan ingelijst en tesamen met een waardebon overhandigd tijdens de diploma uitreiking.

Verder heb ik vandaag WEER goed nieuws gehad. Ik kreeg een telefoontje van mijn vriendin die een knobbeltje in haar borst had. Het bleek een cyste te zijn. Helemaal goedaardig. Gelukkig maar! Wat een opluchting!

Zo, nu ga ik weer even verder met wat printwerk. Nu staat de printer nog beneden dus daar moet ik gebruik van maken. Ik moet nog iets van 40 pagina's informatie uitprinten van de twee gebieden waar we vakantie gaan houden in Ierland. En dat doe ik liever hier beneden dan in dat volle rommelige broeihok boven.
Prettige avond allemaal.

Geen opmerkingen: