woensdag 16 juni 2010

Over dia's en vuurspuwers....


credits hier

Gisterochtend ben ik naar Patricia geweest om de diashow en de foto's van haar ouder's 60-jarige huwelijk te bekijken. Wat een werk moet ze er aan gehad hebben! Elke dia kwam precies op het goede moment voorbij. Ging een liedje over het strand, dan waren er ook dia's over het strand. Dia's over Leiden, liedje over Leiden. Echt heel gedetailleerd en heel leuk gedaan. T'was ook mooi om te zien hoe Patricia opgroeide van klein meisje tot volwassen vrouw. Een heel leven in een rij dia's!

En weer thuis aangekomen zag ik de tas van Mariska al staan. Helemaal uitgeput was ze! Ze heeft met een groepje van 10 meiden een aantal studentenverenigingen bezocht. Daar blijken nogal veel verschillen in te zitten. Bij het merendeel gaat het voornamelijk om zuipen en feesten, dus dat is niet haar ding. Hoewel ze wel een leuke avond heeft gehad met optredens van bandjes en entertainment van mannelijke studenten. :-) Het vuurspuwen bij vereniging 'de Zwervers' vond ze helemaal te gek. Ze moesten eerst met water sproeien zodat er een nevel ontstond. Niet iedereen kreeg dat voor elkaar. Daarna moesten ze een slok melk nemen zodat er een beschermlaagje in je mond kwam die de porien afdekte zodat je later niet over je nek ging als je de lampenolie proefde.
Daarna weer oefenen met het sproeien van de lampenolie. Haar haar moest in een staart. De fakkel moest ze op zo'n 20 cm van zich afhouden. Ze heeft 'm iets verder van zich afgehouden. Ze wilde haar wenkbrauwen niet kwijt! Sproeiiiii, VUUUUUUR!!!!
Ze vond het geweldig! :-) Er blijken foto's genomen te zijn, dus ik hoop dat we ze nog te zien krijgen! Maar goed, ze kwam dus oververmoeid thuis en heeft 's middags nog een paar tukkies gedaan.
Morgen krijgt ze de uitslag al.......Toch wel snel gegaan die laatste weken na het examen!

Bovenstaande scrap is van Jan's tantes. Het kanten kleedje is gemaakt door tante Ger, rechts op de foto.

Geen opmerkingen: