maandag 14 juni 2010

Van de hak op de tak...


credits hier

Nou, de eerste voetbalwedstrijd die Nederland speelde zit er weer op. Ik hoefde niet eens te kijken, ik hoorde vanzelf al dat het 2-0 is geworden. Wat een herrie in de wijk waar ik woon. :-) Hier zijn er dus ook zat toeters verkocht. Laatst zag ik bij AH een boeket bloemen, oranje uiteraard, met in het midden zo'n toeter. Jakkes, zo'n bos hoop ik nooit te krijgen. Nu is de kans op een bos bloemen sowieso al te verwaarlozen....;-)
Mariska zit in Delft vandaag. Ik kreeg net een smsje dat ze het naar haar zin had. Ze had vuur gespuwd!! Of gevuurspuwd... geen idee wat het goede woord is. Jemig, dat zijn nog eens gave workshops! Echt wat voor haar. Ben benieuwd met watvoor verhalen ze morgen thuiskomt....
En omdat Mariska er nu niet is met het avondeten heb ik zojuist een overheerlijke ovenschotel gemaakt met gehakt/prei/kerrie en aardappelen. Dat wordt smullen! Wel wat later dan gepland want ik kreeg van Jan een emailtje dat hij later thuis zou zijn. Vanmorgen had hij vertaging gehad omdat er een trein DWARS op de rails stond?!?
Huh? Say what?? Dat hoort toch niet??
Maar goed, ik ga even wat nieuwe kamperfoelie knippen. Dat ruikt zo heerlijk, zo in een vaasje naast mijn bed. Ik ben weer flink aan het knippen geweest in de tuin. De groene bak zit weer propvol. Dus is het nu tijd om te gaan luieren. Lekker nog even met een kopje thee in het laatste beetje zon. Doei doei.

Geen opmerkingen: