donderdag 24 juni 2010

Wat een feest!


credits: collab kit 'Blossom of Ice'

Dat gaat niet samen, je 22-jarige huwelijksdag vieren en de wereldkampioenschappen voetbal. Dat blijkt maar weer vandaag. :-) Nee, uit eten kunnen we vandaag niet want we spelen tegen Kameroen. (tussenstand 1-0 voor ons). Zondag uit eten? Nouuuu, eerst even kijken wie er dan speelt, hoor, want als Duitsland speelt.... tja, dan kan het natuurlijk ook niet!
Dus ik zit hier heel alleen kerstfeest, uhhhh, mijn huwelijksdag te vieren. Gezellig! :-/ We hebben nog wel twee ecards gehad, eentje van mijn moeder en eentje van Patricia. Hartstikke leuk! Dank jullie wel!

Eergisteren ben ik naar het Leyenburg ziekenhuis geweest voor mijn lenscontrole. Ik kom daar al sinds mijn 15e jaar. Kun je nagaan hoe dik mijn map al is. Al bijna 33 jaar draag ik lenzen! En er staat niks in de computer. Daar hebben ze, geloof ik, nog nooit van gehoord. Ze werken er nog met ouderwetse kaartenbakken!
Mijn ogen zijn weer doorgemeten en inderdaad: mijn ene oog is achteruit gegaan. Een halve punt nog wel. En aangezien de opticien ooit heeft gezegd dat ik een begin van staar had heeft de specialist er eens goed naar gekeken. Maar nee, alles ziet er goed uit. Volgens hem beslist geen sprake van staar. Hmmm, wie moet ik nu geloven? Eigenlijk zou ik nu dus voor de zekerheid een afspraak bij de oogarts moeten maken, maar daar heb ik dan weer geen zin in. Ik heb nu nieuwe lenzen besteld, dus ik ga eerst maar eens zien hoe die de wereld bekijken....

Laatste nieuws: Nederland heeft gewonnen met 2-1! Dus we gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet!

Geen opmerkingen: