zondag 29 augustus 2010

Allerlaatste lanterfanterdag...


credits: background: FlamingPear Glitterato plugin/ airplanes...The Scrappy Kat/Books...Ineke62

Morgen is Mariska's eerste college in Delft. Spannend, hoor! Vind ze zelf ook wel. Tot het nieuwtje er weer af is, natuurlijk. Want het zal best snel wennen, denk ik. T'is weer even een nieuw ritme zien te vinden na 3 maanden lekker vrij te zijn geweest. Die dagen zijn over! Ze moet weer aan de slag! Afgelopen vrijdag heeft ze een informatieochtend gehad en ze heeft ook kennis gemaakt met haar mentor en mentorgroepje. Ook heeft ze haar rooster voor de eerste 8 weken gehad. Nou, wat een ingewikkeld ding, zeg! Voor het ontcijferen van dat rooster moet je al academisch onderlegd zijn! :-) Dat belooft nog wat. Ook kwam ze thuis met een flinke stapel boeken. Ik heb ze vluchtig door zitten bladeren, maar van de inhoud snap ik geen jota. Ik hoop dat zij uiteindelijk zal begrijpen waar het allemaal over gaat. :-/
Alle boeken zijn engelstalig. Gelukkig is dat geen probleem voor haar. Dat is ze al gewend. Bovenstaande scrap heb ik voor haar gemaakt. Ik heb de tekst maar in het engels gedaan. Dan kan ie eventueel nog eens voor een wedstrijd gebruikt worden op de SBF site. ;-)
Maris, we wensen je veel succes toe! Maak er wat van en geniet van je studentenleven! Probeer een goede balans te vinden tussen lol hebben en leren! Het één sluit het ander niet uit, weet je. Doe je best! Meer kun je niet doen. We zijn trots op je! :-)
B'VO!

Geen opmerkingen: