dinsdag 24 augustus 2010

Het lijkt wel sinterklaasavond!


credits hier

Tja, als je dan toch thuis zit te wachten op de leveringen, dan kun je net zo goed intussen een, door mijn schoonzus vers toegestuurde, foto van Marnix scrappen. Er was net een wedstrijd begonnen van babygebadder, dus dat kwam goed uit. Wat een leuke foto, hè? Hij lacht altijd. Volgens mij is hij altijd goed ge(bad)mutst. :-)

Vanmiddag werd er geklepperd. Een wit busje voor de deur. Met een mannetje met een doos. Mooi, de kabels, dacht ik. Er stopte tegelijkertijd nog een wit busje aan de overkant. Twee mannetjes, eentje met een grote doos en eentje met een kleine. Mooi! De tv en de mediaplayer! Ik had al gezien dat de Ziggo Module er niet bij zou zitten, want die stond (en staat) nog steeds geboekt als zijnde 'voorgemeld'. (als zijnde aangemeld bij TNT, maar nog niet door hen opgehaald). Hè, hoe onhandig nou weer! Gaan ze dat kleine pakketje apart verzenden! Plak het toch op de TVdoos!! Het gaat toch dezelfde kant uit. :-/
Maar goed. Mariska kwam naar beneden en samen hebben we de tv uitgepakt en geïnstalleerd. Helaas nu dus nog analoog. De oude tv van 1 hoog hebben we saampjes naar beneden gesleept, uh, nee, ik zeg het verkeerd, (je weet nooit of Jan dit leest)... we hebben hem keurig en heel sekuur en uitermate voorzichtig naar beneden laten zakken! Ahum. ;-) En we zijn slim geweest! We hebben het ding gelijk in Jan's auto gezet! Weg ermee! Anders staat ie de komende jaren hier nog steeds stof te vergaren.
Ik wilde de DVDspeler en de mediaplayer aan gaan sluiten, dus ik pakte de doos met kabels. Nou zeg, dat was goed ingepakt! Allemaal luchtkussentjes erin! Ook raar! Haal ik het spul eruit zit er een doos in van de HP. Mariska's laptop! Totaal onverwacht, want ze had nog geen bericht van verzending gekregen. Wat een verrassing! Het leek wel sinterklaasavond! Zij helemaal blij! :-)
Nou ja, ik kon toch niet verder nu ik geen kabeltjes had,(een echte kink in de kabel!) dus we hebben de laptop ook gelijk maar geïnstalleerd. Morgen gaat ie op het netwerk om de laatste dingen over te zetten.
En nu maar hopen dat morgen de kabels en de Ziggo Module geleverd worden! Ik wil verder!

Geen opmerkingen: