maandag 23 augustus 2010

Nieuwe speledingetjes!


credits: pic from the internet/ brushes by pewter7

Nou! Als ik zo naar buiten kijk....het lijkt wel herfst! En wat een stortbuien vanmorgen! Jan nam (tegen mijn beter weten in) de fiets naar zijn werk, de gok wagende dat hij droog over zou komen. Niet dus! :-P Maar ja, eigenwijs, hè?
Ik ben net boodschappen wezen doen. Ik moet genoeg in huis hebben, want de komende dagen zit ik zo'n beetje thuis. We hebben een nieuwe tv, een media player, een laptop voor Mariska, een Ziggo Module en allerlei aansluitkabels besteld bij diverse firma's op het internet. Dat zal vanaf morgen wel zo'n beetje binnendruppelen.
De media player wordt op de tv aangesloten en op het computernetwerk. Dan hoef ik nooit meer dvd's te branden. Alle foto's, muziek en films die op de computer staan kan ik dan via de tv zien. Handig! Heb ik altijd al gewild! :-) Kan ik mooi die concerten van Muse op tv en via de surround afspelen. Ik ben heel blij dat die oude tv op 1 hoog de geest heeft gegeven! :-) IK kan er niet om treuren, hoor! :-P. Nu kijken we nog steeds analoog en ook dat gaat veranderen d.m.v. die Ziggo Module. Die steek je in de tv en hopla, klaar. Geen kabels, niks!
De laptop van Mariska had er trouwens allang moeten zijn. Die hebben we via de universiteit besteld maar zij hadden een verkeerde lading binnen gekregen. Dus nu duurt het iets langer. En Mariska maar popelen!
Aanstaande vrijdag heeft ze een informatieochtend op de TU en daarna kan ze haar boeken gaan halen. Vanaf volgende week maandag gaat het dan beginnen: haar studententijd! Spannend!

Het scrappen staat even op een laag pitje. Ik heb geen inspiratie! Ik begin aan van alles en niks vind ik leuk genoeg. Dus dan wis ik het maar weer. Dat heb je wel eens, zulke periodes. Komt wel weer goed.... Maar WANNEER!?!

Geen opmerkingen: