donderdag 9 september 2010

Geen licht in de duisternis!


credits: paper and elements...Agnesingap/Sun tubes...Suzi Sgai poem...Denny Davis

Zo zie je maar weer: als je je zomerkleding weer hebt opgeborgen en het herfst/winterspul hangt weer in de kast, dan wordt het de volgende dag dus het mooiste weer van de wereld! Geen regen, geen wind, geen kou, maar zacht weer met een zonnetje erbij. Mij hoor je niet klagen! :-)
Vanmorgen ben ik weer naar het koor geweest. Het nieuwe seizoen is alweer bijna een maand geleden van start gegaan. We zijn druk bezig met het repertoire dat we gaan zingen op de Uitmarkt van Zoetermeer. Dat is op zaterdag 18 september, hier in het Stadshart. Enjoy moet twee maal optreden, dus wie zin heeft om naar ons te komen luisteren is van harte welkom. Het is namelijk altijd leuk om flink wat publiek te hebben. De tijden van onze uitvoering volgen nog want ik weet niet meer precies hoe laat.
We stonden vanmorgen maar met 3 sopranen. Een beetje karig zo op de donderdagmorgen. Maar we hebben onze best gedaan en het ging niet eens zo slecht. De dirigent was dik tevreden.

Tjonge, halverwege dit blogbericht kwam Mariska naar beneden. Ze wilde nu nog naar vriendje Alex toe. Dus ik heb haar maar even gebracht. Niet wetende dat mijn grote lichten van de auto niet werken. Ik wist dat er eentje stuk was. Al een tijdje ook. (Had ik al tegen Jan gezegd..:-/...) Ik ging met schemer weg, dus dan valt het nog niet zo op. Maar inmiddels werd het donkerder en alleen mijn stadslichten bleken nog te branden. Nu bleef het wel ERG donker op de weg! Mijn knipperlicht was het felste lampje dat het nog deed. :-/ Niet prettig rijden! Beetje link ook! Dus ik heb haar maar even gebeld dat ze met de randstadrail terug moet komen. Gelukkig heeft ze nu die OVkaart. Toch wel handig!

Geen opmerkingen: