maandag 13 september 2010

Ik doop u....



Gisterochtend vertrokken we in alle vroegte (en allerijl, want we waren vrij laat) naar Weesp. Marnix, het zoontje van neef Sander en Nathalie werd namelijk gedoopt in de kerk van het Apostolisch Genootschap. Voor wie denkt: 'Huh? Wat is dat nou voor een soort kerk?'..klik maar op de link). Nathalie is van huis uit betrokken bij het genootschap, dus vandaar dat de doopdienst daar plaatsvond.
Marnixje zelf was niet echt onder de indruk van de plechtigheid!
:-) Binnen de kortste keren had hij de microfoon al in zijn knuist te pakken om hem niet meer af te willen geven! Rust in zijn kont had hij ook niet meer, hij kronkelde alle kanten op in Nathalies armen. De speen die ter afleiding in zijn mond werd gestoken werd al rap meerdere keren met een smak op de grond gegooid. Maar alles in grote vrolijkheid, hoor. :-)
Daniƫl, een neef van Nathalie zong nog een lied. Goh, mooie stem heeft die jongen! Hij zit op de Zoetermeerse musicalschool, the Dutch Academy of Performing Arts (Dapa). Wie weet horen we in de toekomst nog wel van hem!
Na afloop van de dienst was er koffie en taart. Altijd lekker, natuurlijk. En na de taart volgde een slaapverwekkende rit terug naar Zoetermeer. Want ja, we hadden nu geen haast meer, dus dan rijdt Jan nog maar 85 km/uur)! GAAAAAAAP! Gaap! GAAAPPP!

's Middags heb ik nog even met Mariska thee gedronken bij mijn moeder. En Jan is 's avonds nog wezen zingen in Wateringen. Eigenlijk had hij 's morgens ook moeten zingen, maar dat heeft hij afgezegd i.v.m. de doopdienst.
En zo flitste er weer een weekend voorbij! Op naar het volgende. En die staat bol van optredens en verjaardagsvisites!

Geen opmerkingen: