maandag 25 oktober 2010

Over hawaii parties en poncho's...


credits:
template (altered)...Mitzie
flowerclusters...Raspberry Road
papers.... Cora's Creations/MTS
elements...Cora's Creations

Twintig is ze al weer! Gisteren hebben we het gevierd met de familie. Vandaag heeft mevrouw het traditionele ontbijtje op bed gehad. Plus onze kadootjes natuurlijk. Een flesje eau de toilet en een zelfgebreide pompommetjesdas. Die had ik stiekem al in september gemaakt! Ik liep toen bij de Lidl tegen wol aan met kleine zachte balletjes en heb het toen maar gelijk gekocht. En met naalden 7 was ie zo af! :-)
Aanstaande zaterdag geeft Mariska een Hawaii Party voor haar vrienden. Geen idee hoe ze dat van de grond gaat krijgen. Ze weet dat al weken, maar er is nog niks gepland. Nog niks gekocht. Nog geen outfitje samengesteld. Nog nergens over nagedacht. Nog geen boodschappen gedaan. Noppes! Maar ja, dat is onze zorg niet. Wij betalen het alleen. :-) Ze ziet maar. Toch? Plus het feit dat ze woensdag een tentamen heeft waar ze nog voor moet leren...en nog andere tentamens natuurlijk!
Hmmm. Misschien maak ik me teveel zorgen. Maar is dat niet een moeder eigen? :-)

Schoonzus Karin kwam gisteren met een hele koker haaknaalden aan in alle maten! Bleken nog van mijn schoonmoeder te zijn. Nou, hartstikke fijn! Handig als mensen je blog lezen! :-) Nu kan ik weer verder met een volgende poncho. Deze wordt er eentje in allerlei lieve kleurtjes voor Joséphientje. Met franjes deze keer!

Geen opmerkingen: