zondag 21 november 2010

Lekkere luchten!


credits: collab kit: The Orient

En? Zijn jullie ook al druk bezig met Sinterklaas? Ik heb de meeste kadootjes al in huis. Een aantal heb ik weer teruggebracht want de vriend van mijn moeder blijkt niet te komen. Tja. Jammer, maar helaas! Een beetje een vreemd verhaal trouwens, maar daar ga ik niet over uitweiden hier... :-) Of is het uitwijden? Nee, t'is uitweiden...:-)
Ik ben er dit jaar echt vroeg bij! Ik heb ook maar steeds het idee dat het volgende week zondag al Sinterklaas is. Ik loop echt een week voor. Geeft niet, dan kan ik lekker alles op mijn gemakje doen. Het was gisteren in de stad al zoooo verschrikkelijk druk, dat was niet leuk meer. Voorlopig maar even niet op zaterdag naar de stad!

Het ruikt hier hemels! Op dit moment ben ik de Creoolse Kersttaart aan het afbakken. Drie uur!, moet ie in de oven staan. Daarna afkoelen, uitstorten, in folie inpakken en in een plastic bak die hermetisch afgesloten kan worden. Na dit alles verdwijnt ie tot kerst de schuur in. De smaken kunnen dan lekker intrekken. En hij staat dan uit het zicht zodat ik niet in de verleiding kom om hem al aan te snijden. Hij is sowieso niet goed voor de lijn. Er zit een heel pakje roomboter in! Maar hij is zo lekkerrrr! Je zou hem nu eens moeten ruiken! Het aroma komt je tegemoet!

Nou, ik ga maar eens opschieten. Ik ben de hele ochtend al aan het lanterfanten. Ik zit ook maar te breien! Ik krijg er echt weer lol in. Als ik een schommelstoel zou hebben dan had ik me helemaal een oud omaatje gevoeld: met m'n breiwerkje en Kiwi, de poes, op schoot. :-) Wel knus....

Geen opmerkingen: