donderdag 9 december 2010

Hoezo vooruit betalen?!?!


credits: paper....Zalinka/tube...Angie/overlays....Marzena/Viky/flower....AprilMouse/foliage...Sun

Ik was uitgebreid... Maar toen kreeg ik de vraag of ik ook uitgehaakt was! Joséphine kreeg vaak complimentjes over haar gehaakte ponchootje. Of ik er ook een bijpassend mutsje bij kon haken?? Nog nooit gedaan, dus maar weer op het internet een patroontje gezocht. EN er gisteren al aan begonnen! In eerste instantie werd ie veel te groot. Het kind heeft toch geen hoofd ter grootte van een basketball!? Maar weer opnieuw begonnen en ik geloof dat ie nu beter van maat wordt. Vanavond maar weer verder...
Vanmorgen na het koor had ik afgesproken met Sylvia. Ze had nog een baal aardappels voor me liggen en een paar dozen kattenbrokken. Na het eten van een vakkundig gemaakte italiaanse bol met brie, appel, walnoot en honing (was weer lekker,Syl) vroeg ze of ik zin had om samen met haar een photoshoot te laten maken bij Douglas.
Die hebben een actie. Staat in hun folder en ook op de website. Een glamourfoto compleet met visagie voor maar 20 euro. En als je op de dag zelf iets van hun producten zou kopen, dan kostte het zelfs maar 10 euro. Leuk!!
We konden terecht bij verschillende filialen waarvan Rotterdam de dichtsbijzijnde was. Ik had alleen mijn agenda niet bij me, dus het was even een gedoe met een datum prikken. Ze heeft eerst maar eens even gebeld. Ja, hoor, geen probleem. Datum afgesproken. Hoe we wilden betalen... Nou, kunnen we daar pinnen? Ja, dat kon. Maar we moesten het wel vantevoren betalen. Vantevoren betalen?? Huh?? Waar staat dat?? Niet in de folder, niet op de site. En je weet vantevoren toch niet of je iets aan gaat schaffen of niet? Zodat je ook niet weet of je 20 of 10 euro moet betalen....Nee, er moest vantevoren betaald worden.
Het bankrekeningnummer kreeg ze gewoon via de telefoon door. Nouuuu, wat raar! Voor hetzelfde geld is het het bankrekeningnummer van de medewerkster. Dus we hebben het maar afgeblazen. Achteraf gelukkig, want de datum viel in de krokusvakantie en dan ben ik van plan m'n nichtje in Cork te bezoeken.
Thuisgekomen heb ik het filiaal in Haarlem gebeld om te kijken of je daar ook vooruit moest betalen. En ja, hoor. Zij begon er al gelijk over. Hoewel zij niet eens het bankrekeningnummer kon noemen. Daar zou ik over teruggebeld worden.
Dus nee, we doen het maar niet. Wat we nu wel gaan doen: we gaan zelf een glamourfotoshoot doen! Lekker een dagje tutten met make-up, een hoop thee met lekkers erbij (uiteraard) en we maken zelf wel foto's. Ik heb al beloofd om onze rimpels met PaintShopPro wegtewerken. Dat kan, weet je! :-D
We maken er wel wat van! Laat dat maar aan ons over!

Geen opmerkingen: