vrijdag 24 december 2010

Prettige Kerstdagen!


credits hier

Bijna! En dan is het zover: kerst! Zijn jullie er helemaal klaar voor? Ik bijna. Ik duik vandaag weer even de keuken in om het een en ander voor het indonesische kerstbuffet voor 1e kerstdag te maken. 'Sambal Goreng Telor' (eieren in pittige saus), 'Sajoer Boontjes', en een 'Atjar van komkommer en rode paprika'. Mijn moeder maakt de vlees/kip gerechten en de rijst. De kroepoekjes, pindasaus, gebakken uitjes en de seroendeng staan ook al klaar. Zal allemaal best lekker worden!
En ik ga vandaag ook de kerstcake versieren. Lekker met abrikozenjam en noten erop! Dat wordt weer smullen!
Voor 2e kerstdag heb ik het gewoontjes gehouden. Gevulde rollade met pruimen, appel en walnoten, gebakken aardappeltjes en erwtjes. Als voorgerecht een simpele ragout. En rode peertjes natuurlijk! Oh, verrek, die moet ik ook nog maken.... Morgenochtend dan maar! :-) Toch nog maar even een planningslijstje maken!

Hoe vinden jullie bovenstaande scrap? Geinig, hè, zo met m'n kleine achternichtjes, Joséphine en Géneviève erop. Ik heb ook een variant gemaakt met mijn achterneefje Marnix. Ik heb ze als kerstkaarten verstuurd naar familie.

Over kerstkaarten gesproken..... Wie heeft kleine vierkante rood ge-envelopte kerstkaarten verstuurd?? Ik heb er eentje gehad zonder afzender erop! :-) En ik herkende het handschrift ook niet! Wie oh wie? Want ik ben wel nieuwsgierig, natuurlijk! :-)

Rest mij nog jullie leuke kerstdagen toe te wensen! Merry Christmas! Ho Ho Ho!

Geen opmerkingen: