zaterdag 8 januari 2011

Over tafels en gezang....


credits hier
(opdracht: ijssculpturen)

Inmiddels zit ik hier aan de nieuwe tafel. T'is wel even wennen, moet ik zeggen. Dat moet ik sowieso altijd aan nieuwe dingen. Het moet nog even 'eigen' worden. Ut voelt nu nog zo 'showroomachtig'. Mijn vingerafdrukken moeten er nog op komen. En de eerste butsjes en krasjes ook. Het ziet er nu nog zo netjes uit. TE netjes! Hmm, misschien als er over een paar daagjes een laagje stof op ligt...Dan is het weer een gevoel van 'thuis' hier! :-P

Gisteravond hadden we ons optreden met het koor op de Nieuwjaarsreceptie van de buurtvereniging. Uiteraard mocht daar het nummer Happy NewYear van Abba niet ontbreken. Dat stond dit jaar voor het eerst op ons repertoire. Inmiddels kan het nu weer opgeborgen worden tot het weer tijd is voor de oliebollen en appelflappen! Ik wil weer wat nieuws! En zo te zien is ons eerstvolgende optreden pas in Juni, dus we hebben zeƫen van tijd om onze tanden ergens intezetten.
De scratch van Leiden komt er ook weer aan. Gisteravond hebben we de agenda's getrokken om onze allereerste zangoefenmiddag te plannen. Nou, probeer dat maar eens met een stuk of zeven dames! Is dus echt niet gelukt! Dan heeft die wat, dan kan die weer niet. Nu wijken we maar uit naar de zondagavonden of middagen. We moeten toch echt oefenen, kwekken en snoepen, hoor! (in willekeurige volgorde!) ;-)

Nou, t'is nu bedtijd. Ik ben moe. Ik ga lekker slapen. We hebben een lange, hoogst frustrerende dag achter de rug! Ik vertel morgen wel waarom.....:-)

Geen opmerkingen: