donderdag 13 januari 2011

Truus de Mier heeft weer een bezig-bijtje dag!


credits hier

Ik ga weer als een speer vandaag! Dat betekent dat ik constant bezig ben (geweest). Vanmorgen op het koor kregen we twee nieuwe nummers. 'You're the one that I Want' (bwlaaahh, ik hou dus niet van 'Grease' liedjes!) en 'A Night Like This' van Caro Emerald! (Leuk, leuk, leuk!!) Ik ben blij dat we weer met iets nieuws begonnen zijn.
Daarna ben ik boodschappen gaan doen. Bij AH hadden ze ook nog zo'n enorm grote palmplant in de aanbieding, dus die heb ik ook meegesjouwd op mijn boodschappenwagentje. Staat leuk bij de nieuwe lamp!
Thuis geluncht.
Daarna een verjaardagskaart gemaakt, gevouwen en uitgesneden, voor mijn oom en mijn vader, die dit weekend jarig zijn. De ene op de bus gedaan. De ander neem ik mee als ik zondag naar mijn vader ga om hem te feliciteren met zijn 77e verjaardag! Gelijk hyacintjes gekocht. Die heb in een bak gezet met mos eromheen.
Mijn vader belde ook toevallig, dus heb ik nog even zitten klessebessen.
Ik was nog steeds in een rappe bui, dus ik heb het koper en het zilver gepoetst! Was ook wel even nodig. Met een pas gedownload concert van Barbra Streisand op de achtergrond als afleiding!
Ik heb de lampenkapjes ook nog een sopje gegeven.
Ik heb bij 4 verschillende glashandelaren offertes aangevraagd voor een glasplaat als bescherming voor de eettafel. (Dan gaat ie wat langer mee!)
Ik heb een, van Mia geleende, CD van de Scratch in Leiden op mijn PC gezet. Ik miste nog een aantal nieuwe nummertjes ervan. Gelijk een playlist gemaakt voor zondagavond. Dan komt het dameszangclubje hier oefenen. Gezellig! :-)
Ik heb een aantal data uitgezocht voor het etentje dat mijn schoonzus en zwager nog tegoed hebben. En doorgemaild. (de vorige keer ging het niet door vanwege de sneeuw!)
Ik heb samen met Mariska thee gedronken. Zij is hard aan het leren voor de tentamenronde van volgende week! De arme ziel!
En nu heb ik het wel weer gehad voor vanmiddag! Het zijn allemaal maar kleine dingen, maar ze houden je wel uren constant bezig. Ik geloof dat nu mijn energie een beetje inkakt. :-)
Nog twee emailtjes te gaan (naar Sylvia en naar mijn tante) en dan even eten koken.
Ik heb geen trek in aardappels, dus het wordt maar een prutje met rijst. Indiase Rogan Josh. Ik heb er nu al trek in! :-)
Eet smakelijk allemaal en een prettige avond!

Geen opmerkingen: