woensdag 2 februari 2011

Cake! :-) en uitslag......:-/


credits: Cajoline

Achgossss, die Mariska! Zit ze ineens van haar top tot aan haar teen onder de huiduitslag! Ze heeft dus ergens een allergische reactie op. We hebben al zitten prakkiseren wat het geweest kan zijn, en we denken op dit moment dat het van een toetje komt. WEER van een toetje! Bij haar is het waarschijnlijk de peren/chocolade pudding geweest. Die had ik voor het eerst. En waarschijnlijk zit er iets in waar ze niet tegen kan.
Net als ik waarschijnlijk niet tegen karamelvla kan. Daar kreeg ik ook ineens gigantische galbulten van! Ik zal toch eens kijken wat voor toevoegingen er allemaal inzitten. Het voorspelt in ieder geval niks goeds. :-/

Het ruikt zo lekker in huis! Ik was al vroeg op en had energie voor 10! Dus er staat nu een cake in de oven. Een cake met appel en speculaas. Ik heb nog 3 speculaaspoppen liggen dus nu is er in ieder geval al een gedeelte verwerkt c.q. opgegeten.
De kattenbakken zijn schoon. De trappen zijn geveegd. De afvalbak is geleegd. (Leuk, zo'n gat in de afvalzak, waardoor de route van de keuken naar de tuin bezaaid lag met kattenbaksteentjes).
Ben al onder de douche geweest. Heb Kiwi al geknuffeld. Ze heeft een knuffelbui. Ze zit hier naast me, met haar kontje op een bloknootje (past voor geen meter), heel schattig te zijn. Met haar tong uit haar mond.
Nu ga ik nog even stofzuigen. Daarna boodschappen doen en naar de kapper. Dan snel naar huis, eten. Vanmiddag krijg ik de theevisite hier. En morgen komt de scratchzangclub gelijk met me mee naar huis na de gewone koorrepetitie. Dan eten we even wat brood, we drinken wat thee, we eten nog maar een plakje cake, jaja, en we gaan weer oefenen.
19 Februari komt steeds dichterbij.....

Geen opmerkingen: