zaterdag 12 februari 2011

ff dit en ff dat....


credits hier

Ik heb niet veel meer nodig.... Deze week heb ik al twee keer thee gezet zonder theezakje en net, tijdens het maken van een hartige taart, vergat ik weer de saus toe te voegen! Waar zit ik met mijn gedachten? Gisternacht lag ik ook weer een uur wakker. Ik ben m'n bed maar uitgegaan en ben beneden een glas thee gaan drinken. Dat helpt het beste. Gewoon even wat anders. Ik heb mijn slapeloze nachtentijd benut met het zoeken naar informatie over 'ons' hotel in New York. Jan heeft inmiddels besloten om toch maar mee te gaan. (Mariska heeft dit tripje nog tegoed wegens het behalen van haar diploma). Maris en ik waren in eerste instantie van plan samen te gaan aangezien we daar toch alleen wilden winkelen in dat winkelmekka! (Macy's is aan het einde van de straat waar het hotel zich bevindt!)
De vorige keer hebben we Manhattan al grotendeels bezichtigd en doorkruist. Maar nu Jan toch mee gaat hebben we afgesproken dat we sommige dagen opsplitsen en sommige dagen/middagen niet. Ikzelf wil graag nog naar het Metropolitan Museum of Art en naar die 'muur van herinnering 9/11'. Die was er de vorige keer nog niet. Ook Chinatown en 'the Village' staat nog op mijn lijstje. Daar kwamen we de vorige keer niet aan toe. Dat zouden we dan allen te samen kunnen doen. Maar goed, in ieder geval weet Jan nu dat hij meewil. Hij heeft lang getwijfeld namelijk. En intussen konden we alsmaar niet boeken. Nu dus wel! Spannend!! :-)

Ik ben afgelopen week druk bezig geweest met inscannen van indiase recepten (voor Karin die het Bombay Buffet WEL lekker bleek te vinden, sorry Karin!) :-), het inscannen van informatie over County Donegal/Ierland voor onze andere op stapel staande vakantie, het inscannen van oude familiefoto's van Jan's kant, het uploaden van oude familiefoto's van mijn kant voor mijn zus, het uploaden van diverse CD's voor diverse mensen die daar om gevraagd hebben, het afkrabben van een rand behang in de keuken dat volgens mij vastgeplakt zit met 1-2-3-lijm! (ik wil na Dublin de keuken gaan witten), het stad en land aflopen voor een verjaardagskadootje voor mijn moeder,(wat ik in mijn hoofd had heb ik niet kunnen vinden), verjaardagskaarten maken en printen voor de mensen die in Februari jarig zijn (dat zijn er dus best veel). Allemaal van die kleine karweitjes waar best veel tijd in gaat zitten.
Rommelige tijd, geen gestroomlijnde tijd. Gestroomlijnde tijd heb ik nu nodig! Of is tijd gewoon tijd en ligt het aan mijn eigen 'state of mind'? :-)

Geen opmerkingen: