zaterdag 12 maart 2011

Bijna mis!


credits hier

Poeh, da's een opluchting! Ik had ergens in januari via het internet inktpatronen voor de printer besteld bij de Inktshopper/Interenco. Ik kocht daar al jaren mijn patronen en altijd tot volle tevredenheid. Maar deze keer bleef de levering uit. Emailtje gestuurd... emailtje terug gehad dat ze problemen in het magazijn hadden. Wachten... Emailtje gestuurd. Emailtje terug: nog steeds problemen, maar dan en dan zouden ze waarschijnlijk komen. Dan en dan ging voorbij. Iets bozer emailtje gestuurd. Emailtje terug dat ik gratis (ja, duh) de bestelling kon annuleren als ik het te lang vond duren. Bestelling geannuleerd. Bedrag (zo'n 132 euro) zou binnen 10 werkdagen gerestitueerd worden. 10 dagen gingen voorbij. Geen geld terug. Boos emailtje gestuurd. Emailtje terug...zij beriepen zich op de wettelijke termijn van uitbetaling van 30 dagen. Inmiddels had ik ook eens op het internet gekeken of er nog meer mensen in hetzelfde schuitje rond aan het dobberen waren. En ja, hoor! Velen met mij! Inmiddels was/is de website van de Inktshopper ook op non actief gesteld, eerst nog met een melding van eventuele verkoop/overname. Oh jee, dit riekt naar een faillissement! Ik zag die 132 euries al in rook op gaan. %#!#%&*%$ Balen!
Op het internet rouleren er op dit moment berichten dat iemand van een andere firma, 'Echo Mobile', ze aan het helpen is om de zaak weer op de rails te krijgen. Met effect, want mijn geld is teruggestort! Jippie! Netjes afgehandeld.
Maar het blijft toch raar dat de Inktshopper ineens in de problemen is gekomen. Geen idee hoe dat komt. Ander management? We zullen het nooit weten. De mensen die er voor het eerst iets hadden besteld gingen totaal over de rooie op de internetfora. Die beschuldigden ze van oplichterspraktijken. Begrijpelijk, natuurlijk. Ik ben wat milder. (goh, ik sta versteld van mezelf!). Ik ken de firma nog van goede tijden. Dat scheelt!
Ik ga maar eens het internet op. Kijken waar ik inktpatronen lekker goedkoop kan kopen....:-)

Geen opmerkingen: