donderdag 17 maart 2011

Happy St. Patrick's Day!


credits hier

Overal ter wereld waar Ieren zijn neergestreken vieren ze vandaag feest! In het groen uitgedoste mensen, optochten. Helaas, niets van dat al in ons, vandaag best frisse, kikkerlandje. Maar ik ben in gedachte bij mijn nichtje Claudia die het feest vandaag aan den lijve gaat meemaken, daar in Cork. Happy St. Paddy's Day, Claudia!
Ik hou het dit jaar wel bij een groen scrapje van Marnix à la Irish en een JibJab filmpje.....

Vanmorgen hebben we weer prettig gezongen op het koor. T'was maar een halve repetitie, want het was ook weer tijd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Er was niet veel nieuws te melden. Er is een plan om samen met Inspirited een concert te geven. Ooit. Lijkt me leuk! Dat kan dan prima een musical-concert worden! Inspirited zingt medleys uit o.a. Miss Saigon, The Lion King en The Phantom Of The opera (de laatste moet dan wel weer een beetje opgepoetst worden). Enjoy zingt medleys uit o.a. Sister Act, The Sound Of Music, nummers uit Disney films en ook nummers uit The Phantom en Miss Saigon. Beide koren zingen ook nog een medley uit Les Miserables. Dat is dus geen probleem om een avondvullend programma samen te stellen. Leuk! Ben benieuwd of het doorgaat en wanneer en waar dat dan zal plaatsvinden. Liever in de Nieuwe Kerk van Rijswijk natuurlijk! De akoestiek is daar zoveel beter dan de akoestiek in het wijkcentrum de Patio hier in Zoetermeer. :-/
Samen een kerstconcert zou ook geen probleem zijn. Op die manier hoeven zowel zij als wij minder tijd te besteden aan het (in)studeren van kerstnummers. Vooral niet als we alletwee de helft van de avond voor onze rekening nemen. EN er zijn al een aantal kerstnummers die we samen kunnen zingen. Altijd handig als je dezelfde dirigent hebt!
Maar verder geen nieuws van het korenfront. In een vlaag van verstandsverbijstering heb ik me opgegeven voor de kascontrole van volgend jaar. Nou ja, dat moet dan maar. Bwlaah.
Volgende week, 24 maart, begint de Beatles zangworkshop. Voor wie mee wil zingen: hier kun je alle gegevens vinden! Komt allen!
En dan volgt hier nog een filmpje. Gewoon voor de leut!
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Geen opmerkingen: