maandag 14 maart 2011

New York en een verjaardag....


credits: kit...Impressions by Superscrap/ template...Andrea Gold/ Wordart...Ineke62


New York is geboekt! We gaan een week later dan gepland, want het hotel zat al vol in de periode dat wij wilden. In eerste instantie hebben we nog naar andere hotels in de buurt gekeken, maar we kwamen toch steeds bij 'ons' hotel uit. En aangezien Mariska niet mee wil naar Ierland hebben we Ierland helemaal maar even laten schieten deze zomer. Ik durf dat niet, hoor! Zij hier, voor het eerst helemaal alleen in Nederland en wij 'helemaaaal' daar! Zij heeft er geen enkel probleem mee. En verstandelijk ik ook niet, maar ik moet psychisch even aan het idee wennen. :-)
Andersom zou ik weer niet erg vinden. Zij voor stage ergens in de wereld en wij hier thuis. Raar, eigenlijk! Zie je, ik spoor zelf ook niet helemaal, geloof ik! :-)
Maar goed, New York, here we come again! Hotel is geboekt, de metrokaarten zijn geboekt, het vervoer naar en van het hotel zijn geboekt. We hebben ook weer tickets voor een musical aangevraagd/ geboekt: The Phantom of the Opera. Hebben we hier al eens gezien vroeger, maar dat was in ut nederlandsch. We zien liever de originele versie. Als the Phantom niet lukt kwa kaartjes (dat horen we nog), gaan we naar Billy Eliott. We hebben er zin in!

Vandaag is vriend Antoine jarig. Hij's 49 geworden, schoon aan de haak! Ouwe bok! (kan ik nu nog zeggen, zolang ikzelf nog 48 ben!) Gisteren heeft ie het al gevierd, dus zijn we naar Houten gegaan. Hij had weer een lekker verhaal over een computer waar hij met een schroevendraaier in had zitten porren tot er een vonkenregen uitkwam. Schijnt zo'n ding niet eens tegen te kunnen! Typisch, hoor! :-)
Naderhand zijn we nog even langs mijn moeder geweest waar mijn zus, nichtje Roxanne en de kindjes ook waren. Ik had de grietjes al een paar weken niet meer gezien! En die Gina is toch gegroeid, zeg! Ze kan nu ook los zitten. Een stevige tante, net als Mariska op die leeftijd. Leuk!
Ik heb pas nog een scrapje gemaakt van de zusjes. Ik zal ook de originele foto toevoegen. Dan kun je zien hoe je hem nog veel beter kunt maken met Paint Shop Pro!
En de scrap is flink verkleind voor hier op het internet dus wat je ziet is niet optimaal. Maar het originele bestand is nog veel mooier!

Geen opmerkingen: