donderdag 3 maart 2011

Zo'n dag.....


credits hier

Ik heb weer zo'n dag. Zo'n dag dat alles fout gaat. Zo'n dag dat alles valt wat je maar in je handen neemt. Zo'n dag dat alles wat je eet of drinkt kruimelt, omkiepert, morst of aanbrandt. Zo'n dag dat mensen in de supermarkt met hun winkel- en/of kinderwagens uitgebreid midden in het gangpad gaan staan kletsen. Zo'n dag dat de mensen voor je in de rij bij de kassa, (notabene met z'n tweëen zijnd!), niéts maar dan ook niéts alvast opruimen vóór ze op hun gemak afgerekend hebben. Waardoor mijn boodschappen helemaal aan de achterkant van de band terecht komen, waar ik er dan amper bij kan komen met mijn niet al te lange armen! Erger, erger! En dan vergeet je ook nog je bonuspas! Uiteraard! Maar de kassa-mevrouw was zo vriendelijk om een algemene bonuspas erdoor te halen. Dat was het enige lichtpuntje van deze dag tot nog toe.....:-))
Ik denk dat ik me maar even terugtrek op de bank. Met een boek. Gewoon maar even niksdoen. Lekker lezen. Dan kan er verder even niks meer gebeuren. Ik ben op dit moment bezig met 'Hart en Ziel', van Maeve Binchy. Haar boeken lezen altijd zo prettig.
Maar eerst ga ik mezelf opgeven voor een digitale-fotografie-minicursus hier in het CKC. Er gaat er binnenkort eentje van start. 4 lessen. Dat lijkt me wel wat. Heb ik altijd al eens willen doen. In les 1 leer je wat de mogelijkheden van je camera zijn. In les 2 maak je een studioportret met en zonder lampen. In les 3 leer je foto's te bewerken op de computer (eitje!) en in les 4 fotograferen op locatie. Nou, da's toch leuk! Ik heb er zin in!

Geen opmerkingen: