maandag 11 april 2011

Beetje dom, hè?


credits hier

Gistermiddag. Op weg naar mijn moeder. Ik doe de auto open en stap in. Jan's portier bleef dicht. Zat nog op slot, hij kon er niet in. Dat was al vreemd. Ik startte de auto...niks. Nog eens starten...niks. Hij deed niet eens een poging om aan te slaan. Oorverdovende stilte! Nou ja, uitstappen maar weer. De fietsen gepakt en op weg naar mijn moeder die natuurlijk aan de andere kant van Zoetermeer woont. Zo dan, na zo'n rit voel je je zitbotjes wel! Ik voel ze nu nog! Pijnlijk! Maar het weer was heerlijk, dus zo erg vond ik het niet om te fietsen. En het is nog goed voor mijn lijn ook!
Maar goed, teruggekomen heeft Jan Ed, de buurman, erbij geroepen. Die was dus al eerder aan de deur geweest om te vertellen dat mijn binnenlampje nog brandde....maar ja, ik was er niet! Oh, shit, jaaaa. Donderdagavond heb ik het lampje even aangehad om een gevallen parkeerkaart te zoeken. En dus vergeten weer uit te doen! Vrijdagoverdag dus ook met het lampje aan gereden, maar dat valt niet op in daglicht. En ondertussen maar fijn de accu leegtrekken! Dom, zeg! Mea Culpa!
De buurman heeft met stroomkabels de auto weer aan de praat gekregen waarna Jan even heen en weer naar Gouda is gereden om de accu goed opteladen. Gisteravond heb ik Mariska nog even naar Alex gebracht (ipv dat ze met de fiets zou gaan) en Jan heeft haar weer opgehaald. Alles om die accu maar goed vol te houden! Maar hij geeft geen problemen meer, gelukkig!

Gisteravond ben ik het internet opgedoken en kwam allerlei gegevens tegen van mijn oma's familie van moeders kant. Die kant van de familie kwam dus uit Leiden. En ik altijd maar denken dat ik van allemaal Hagenaars afstam. Welnee! Maar wat een tijdrovende bezigheid is het. Wat een uitzoekerij! Ik lag gisternacht pas om 0.45 in bed! Ik vind het echt moeilijk om de computer dan uit te zetten! Verslavend! En nu heb ik moeite om niet verder te gaan met zoeken. Maar ik doe het niet! T'is veel te mooi weer! Ik ga dalijk lekker een dagje in de tuin doorbrengen. Dat is het plan. Ik hoop dat ik me er aan hou!
Prettige dag allemaal! En Jos, Roxanne en de koters: veel plezier in Twente!

Geen opmerkingen: