dinsdag 26 april 2011

Paasweekend....


credits:
papers...Superscrap/Cajoline
foliage...Superscrap
elements...Manelli
alpha...Superscrap

Paasweekend is ook weer voorbij! Hebben jullie het leuk gehad? Ik wel!
Eerste paasdag zijn Jan en ik (jahaaaa, samen!) wezen fietsen. T'was zulk mooi weer! We hebben een ruim rondje Noord-Aa gedaan, met een tussenstop bij Boerderij Geertje om daar even een ijsje op te peuzelen. Goh, wat druk overal! Maar het was een lekker fietstochtje. We waren wel verbrand. Ach ja, eigen schuld! Hadden we maar moeten smeren!
Tweede paasdag stond in het teken van de jaarlijkse traditionele paasbrunch, die eigenlijk een paaslunch zou moeten heten. (Volgend jaar dus de uitnodigingskaarten maar aanpassen). Mariska had voor bij de koffie/thee een lemon-meringue taart gebakken. Lekker fris! Maar voor we een hap konden nemen waren we getuige van een moord in de tuin! Kiwi weer! Een hoop gekrijs. Ze had nu een spreeuwtje te pakken. Dood! Zielig! Weer een lijk wegwerken! Gatsie!....
De lunch was gezellig en overvloedig. Mijn moeder had weer een met ei gevulde gehaktstaaf gemaakt. Ik had ovenpotjes gemaakt met asperges, saus, ham en ei. Goh, wat vind ik asperges toch lekker! Deze week maar weer halen!
We hebben natuurlijk ook nog eitjes gezocht in de tuin. Die had Jan dit jaar verstopt. De foto's daarvan zet ik niet op mijn blog, hoor! :-) Ik sta overal gebukt op en dat is niet zo'n prettig gezicht voor de medemens! :-)
Daarom heb ik maar een scrapje gemaakt van Mariska en haar Alex. Ik had een aantal foto's van ze gemaakt. (Helaas stond de camera nog op de verkeerde ISO stand.) Jammer! Ik heb ze nog een beetje op kunnen kalifateren met Psp.
Alex heeft het programma Photoshop voor me!! Dat krijg ik binnenkort! Dat vergt wel flink wat van mijn processor, (t'is een zwaar programma), dus ik ben al heeeel voorzichtig (lees: ik heb er al eentje uitgezocht!) aan het kijken naar een nieuwe computer! ;-) Intussen kan ik al met Photoshop werken via zijn server op het internet. Heeft Alex ook voor gezorgd dat ik daarop kan inloggen! Zo kost het mij niets aan werkgeheugen. Je werkt op het internet en slaat het later op je eigen pc op. Had ik al verteld dat ik het een ERG aardige jongen vind??? Altijd fijn, zo'n wizzkid in de familie! :-)
Ik kreeg net van Mariska een sms dat ze vanavond weer bij hem zou eten. Ik mocht iets 'vies' gaan eten. Dus raad eens wat er hier in de oven staat? Juist! Een zuurkool OVENSCHOTEL met aardappels, gehakt en banaan. Helemaaaaaal niet vies!

Geen opmerkingen: