zaterdag 21 mei 2011

Even een uurtje over.....

Zo, ik heb nog een uurtje voor ik weg moet. Optreden met Enjoy in Wassenaar. Ik zit hier al klaar in mijn 'obers' outfit. Zwarte broek, witte top. Niet mijn favoriete kleuren! Yak, saai! Er werd gevraagd om een witte blouse aan te trekken met een zwart stropdasje , zoals de Beatles dat ook vaak droegen... En dat wilde ik ook wel, ware het niet dat mijn witte bloesje wel erg strak zat bij de mouwtjes! We houden het er maar op dat ik het afgelopen jaar grote spierballen heb gekweekt! ;-) Dus maar een ander wit gevalletje aangetrokken dat WEL lekker zit en zonder stropdasje. Gelukkig doen we vanmiddag nog de vrolijke gekleurde sjaal erbij aan.

Mariska is vanmorgen vroeg ook al richting Wassenaar vertrokken in haar kikkeroutfitje voor haar eerste werkdag op Duinrell. Hmm, eigenlijk de eerste werkdag van haar leven! :-) Nou, ben benieuwd! :-) Ze zal vanavond wel uitgeput zijn na al die arbeid!

Op de achtergrond heb ik nu een optreden van de Gipsy Kings aanstaan op tv. Vrolijke gezellige muziek. Goed passend bij mijn stemming en het zonnige weertje buiten! Ik ben de afgelopen dagen toch heel relaxed. Voelt lekker! :-)

Mijn moeder sms'de (huh?, haar beltegoed was toch op??) net dat ze onderweg zijn naar het vliegveld. Jan gaat ze aan het eind van de middag ophalen vanaf Rotterdam. Morgen zullen we de verhalen wel horen als we op visite gaan....

Een paar dagen geleden kreeg ik via mijn oom een foto van mijn opa van moederskant toegestuurd. Op zich een leuke foto, maar een beetje vaagjes en met een blauwige vlek erop. Ik heb mijn PSP er weer eens op los gelaten en ik heb hem toch nog wel een beetje op kunnen kalifateren. Ik zal de verschillen hier eens naast elkaar zetten. Ik vind hem nu wel wat beter, in ieder geval. Hmm, geen idee waarom de foto's nou weer niet netjes naast elkaar staan , maar scheetje beef! Ach, doet er niet toe! Het gaat om het idee! :-)




Krijg nou het hom! Bij het publiceren worden de foto's onder elkaar gezet! Nou ja, zeg!! En nog in de verkeerde volgorde ook! *zucht* Nou ja, nu geen tijd meer om het op te lossen. Ik ga eten! Prettig weekend allemaal!

1 opmerking:

Unknown zei

Dit is mijn vader op mijn verloving