donderdag 12 mei 2011

Viva el Zorro!



Ten eerste...staat mijn roos Troika op zijn plek! Hij werd dinsdag bezorgd, dus ik kon gelijk aan de slag. Duim, duim, dat ie aanslaat!

Ten tweede...ik krijg zulke leuke reacties op mijn stamboom! Ik heb intussen twee achterneven en een kleindochter van een tante van mijn moeder (ja, ingewikkeld, die familierelaties!) uitgenodigd en prompt kreeg ik leuke vriendelijke emails terug met herinneringen. Hans, mijn oom, blijkt inderdaad nog allerlei aktes, trouwboekjes, en zelfs nog een huurcontract van 70 jaar geleden in de la te hebben liggen. Die ga ik binnenkort ophalen om in te scannen! Weer verse informatie! Misschien kan ik daarna verder met de stamboom van mijn opa's kant van moederskant.

Ten derde...heb ik een aantal oude foto's uitgeprint voor familieleden die ze nog niet in bezit hadden. Woensdag, tijdens het wekelijkse theekransje, heb ik al een mapje aan Joke (tante) en mijn zus gegeven. We hebben bij Joke nog prima in de tuin kunnen zitten! T'was zelfs warm!

Ten vierde...zijn er puntjes van bezorgdheid omtrent Mariska's studie. Ze loopt tegen bepaalde dingen aan die het moeilijk voor haar maken. En nee, dat ze nu een vriend heeft, heeft er niets mee te maken! :-) Ik heb zo mijn eigen vermoedens wat de oorzaak zou kunnen zijn en daar ga ik eerst eens dieper in duiken. En ik denk dat Mariska EN Jan met mij mee zullen moeten duiken om het puzzeltje compleet te kunnen maken. Oh, wat spreek ik in raadselen, nu ik het teruglees. Maar echt, het is een kwestie van oorzaak en gevolg, denk ik. Wordt vervolgd....

Ten vijfde...had ik een nieuwe Plug & Play muis gekocht. Nou, ik heb um geplugd. Maar playen, ho maar! Weer hetzelfde gedoe als met die andere muis. Geen driver voorradig op het internet. Dus weer de trukendoos van het PS2 plugje gebruikt, maar ook dat vertikt ie! Hij gaat dus terug naar de winkel!

Ten zesde...zijn we gisteravond naar Zorro geweest! We zaten goeeeeed! Op rij D, waar je zeeën van beenruimte hebt! Leuke show! Geweldig begin! Leuke muziek. Er waren ook een aantal van de leden van de Gipsy Kings in het ensemble. En weet je wie ook meespeelde... de Zorro-wannabe, Dennis. Die met de tandjes! Met die fake-smile. :-) Nou, hij deed zijn best, hoor. Tommie deed het ook prima. Ik hou wel van kerels met van die zigeunerpakjes aan. Sexy! :-)

Ten zevende....ja, dahag. Ik weet nog wel meer te schrijven, maar dat wil ik jullie niet aan doen. T'is al zo'n lang verhaal geworden! Volgende keer meer! :-P

Geen opmerkingen: