donderdag 30 juni 2011

Einde koorseizoen en helpdeskje spelen.....


credits hier

Vanmorgen de laatste koorrepetitie van dit seizoen gehad. We beginnen weer op 18 augustus. Ik zal het best wel missen, denk ik. We hebben vandaag ook afscheid genomen van onze voorzitster. Ze gaat van het koor af vanwege haar werk. Een paar koorleden hadden een leuk afscheidslied voor haar in elkaar geflanst.
In de pauze heb ik het nog even met Peter, de dirigent, gehad over mijn voornemen om in het nieuwe seizoen over te stappen naar de mezzo-sopranen. Hij vond dat nergens voor nodig! Hij wil me liever gewoon bij de sopranen houden. Mijn inbreng blijkt daar toch wel gewenst! Toch wel fijn om te horen. T'is dus gewoon weer mijn eigen onzekerheid die me weer parten speelde. Af en toe een heeeele hoge noot niet halen is dus helemaal niet erg. Wanneer leer ik het nou eens! Ik blijf dus lekker bij de sopraantjes staan! :-))

Vanmiddag heb ik nog een uurtje als paintshoppro-helpdesk dienst gedaan. Sylvia had problemen en ik heb haar er telefonisch doorheen geloodst. Goh, dan moet je wel inlevingsvermogen hebben, hoor! Wat heeft zij precies voor haar neus? Waar klikt ze allemaal op? Wat staat er allemaal open op haar scherm? Wat ziet ze? Wat bedoelt ze?? :-) Maar ik heb haar weer op weg kunnen helpen! Leuk! Ik ben zo benieuwd of ze doorzet... Ik ken verder niemand die ook digitaal scrapt!
Mijn map met lesjes zijn ook bijna boven water! Handig zo'n blog! Mijn nichtje had hem gelezen en zij blijkt hem ooit geleend te hebben. Nu is het nog even zoeken waar ie is. Komt dus wel weer boven tafel!

Ik ga eens tv kijken. Moeilijke keuze vanavond... OF de film: the Matchmaker...OF de serie 'Pride and Prejudice' DE perfecte versie! Beiden heb ik al tig keer gezien en zijn ook in mijn bezit. Maar toch ga ik weer kijken. Het zal wel heen en weer zappen worden! Een prettige avond verder!

Geen opmerkingen: