donderdag 2 juni 2011

Foto's, bagger en taart....


Ik was al vroeg wakker vanmorgen. T'is zo te horen weer het kraaienbroedseizoen! Dus zodra die beesten ergens een kat zien lopen trekken ze hun luidruchtige bek open en maken daarmee mij wakker! :-/ Maar niet getreurd: de zon scheen.
Ik ben vanmorgen begonnen met het inscannen van een serie pixiefoto's van mijn kleine nichtjes. Dat was niet eens zo makkelijk. Hoe scan je foto's van 30 x 30 cm in op een A4 scannertje? Dat was passen en meten om de verhouding goed te krijgen. Ben ik wel eventjes mee bezig geweest!
De zon scheen nog steeds. Dus ik heb de buitenboel maar eens gedaan. Inclusief het houtwerk! Wow! Bagger!!! Was wel eens nodig! Toch moet je dat niet te vaak doen. NU zie je tenminste dat het weer schoon is. :-P

Ik had gisteren rabarber gemaakt. Vandaag besloot ik om er even een taart van te maken. Een appel/rabarbertaart met een kruimeldakje. In het dakje heb ik bastognekoeken verkruimeld. Dat geeft zo'n extra lekker smaakje eraan! Smullen weer!
Ik heb ook nog even in de tuin gezeten met een bakje thee en een boek.
Op dit moment ben ik weer in de keuken bezig met het maken van een ovenschotel met gehakt en bloemkool. Mariska is vanavond aan het barbeque'n bij de oma van Alex. Dus Jan en ik kunnen weer wat lekkers eten.
Zou Jan nog leven trouwens? Ik was vanmorgen vroeger dan hij uit bed en sindsdien heb ik hem nog niet gezien. Hij zit in zijn hok, weet ik wat te doen. Heeft nog niet ontbeten, heeft nog niet geluncht....Hij zal het wel heel druk hebben met iets, nietwaar? ;-) Hij zal zich dalijk wel laten zakken als het belletje voor het avondeten gaat......Heet dat niet een Pavlov effect? :-/ Such fun!

Geen opmerkingen: