woensdag 22 juni 2011

Kapotte startmotor, buien en knoflook....


credits hier

T'is zomer! Maar wanneer voelt het nou eens als zomer??? Voorlopig loop ik weer met dubbele lange mouwen! Ik vind het maar frisjes. De tuin vaart er wel bij! De clematissen groeien en bloeien dat het een lieve lust is!
Een paarse groeit helemaal een cypres in. Prachtig! En een roze met schattige kelkjes bloeit ook voor het eerst dit jaar. Dit zijn bewerkte foto's, hoor. Vandaar dat ze er een beetje raar uitzien.
Vanmiddag hadden we het wekelijkse theekransje. Na afloop wilde mijn moeder naar huis gaan. Stapt in haar auto. Draait het sleuteltje om. Niks! Nog eens proberen... Niks! We hadden gelijk vermoedens dat ze haar lichten had laten branden, maar nee. Valselijk beschuldigd. (Deze keer) :-) Ik heb het zelf ook nog geprobeerd. Wel alle lampjes aan, maar hij gaf echt geen sjoege. Waarschijnlijk haar startmotor kapot! Kan gebeuren. Ik heb haar dus maar even thuis gebracht. Begint het me toch te gieten! Wat een bui! Wat een noodweer! En nu kijk ik naar buiten en schijnt de zon weer. Het weer weet niet wat ie wil!
Thuis gekomen zag ik dat Sylvia gebeld had. Ze is weer in het land. Was op vakantie naar Frankrijk. En ze had ingesproken dat ze weer verse franse knoflook voor me had meegenomen. Mijn favoriete soort! Lekkerrrr! Maar snel wat afspreken!
Bovenstaande scrap, waarop Sylvia en Chris staan, had ik toevallig van de week voor een wedstrijd gemaakt. De achtergrond kreeg je en de rest moest je maar verzinnen. Het leek op een frans straatje, dus de keus was niet moeilijk! :-)
Ik heb weer een behoorlijk aantal plaatsen in wedstrijden gewonnen de afgelopen week. Een eerste prijs, een 'challenge owner choice' prijs (vind ik het leukst!), en 'scrapbook van de week'....:-)

Geen opmerkingen: