maandag 13 juni 2011

Welkom thuis, Claudia!



Afgelopen zaterdag hadden we dus een 'Welkom Thuis, Claudia' barbecue feestje bij mijn tante en oom thuis. 's Ochtends regende het nog pijpenstelen, dus ik zag de bui al hangen. Maar in de loop van de dag klaarde het helemaal op. Zelfs een strak blauwe hemel! De temperatuur bleef helaas een beetje achter. Jammer. Nou ja, het was in ieder geval gezellig. Al mijn ooms en tantes (op tante Tiny na, ze was nog op vakantie) waren aanwezig. Mariska was aan het werk in Duinrell, dus zij was er ook niet. En zus Josee en zwager Nico waren er ook niet. Zij vertoefden op het feestje van halftante Yvonne in Belgiƫ, die haar 90e verjaardag vierde!
Ik had zelf geen fototoestel bij me, maar gelukkig stelde neef Marco voor om in de tuin familiefoto's te gaan maken. Zo vaak gebeurt het niet dat we allemaal, nou, de meesten dan, bij elkaar zijn! De foto's maken op zich was al hilarisch. Vooral toen we het op de manier van Claudia deden: 'Strike a pose!!!' :-)
Het avondmaal was ook lekker en vooral overvloedig! Al met al een hele gezellige middag/avond!
Claudia had nog een doos Irish Coffee Fudge voor me meegebracht. Zo lief! :-)
Ik ben benieuwd wanneer bij haar de eerste heimwee naar Ierland toeslaat! Ik denk dat het groene eiland nu voorgoed in haar hart zit!

Nabericht: Ik zie dat de rechterkant van de foto's een beetje wegvallen....
Wie de slideshow in volle glorie wil zien, klik maar op 'view all images"

Geen opmerkingen: